Ο Γιώργος Καραμίχος από το Λος Άντζελες για τον κορονοϊό – «Για πρώτη φορά ο Έλληνας ακούει»

Γιώργος Καραμίχος

"Ξαφνικά συνειδητοποιείς ότι καλό είναι να έχουμε λιγότερο εγώ. Να είμαστε πιο παρόντες στα λίγα γιατί ουσιαστικά δεν είμαστε τίποτα"

Στο «Έλα Χαμογέλα¨ εμφανίστηκε μέσω skype ο Γιώργος Καραμίχος το πρωί της Κυριακός. Ο αγαπημένος ηθοποιός που τα τελευταία χρόνια ζει στην Αμερική και συγκεκριμένα στο Λος Άντζελες μίλησε για τα νέα δεδομένα που έχει φέρει και στη δική του καθημερινότητα η εξάπλωση του κορονοϊου.

Ευρισκόμενος ήδη σε μια καραντίνα διάρκειας τριών εβδομάδων, ο Γιώργος Καραμίχος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «οι δρόμοι πια είναι άδειοι. Στα σούπερ μάρκετ υπήρξε πολύς πανικός και άγχος την πρώτη εβδομάδα αλλά τώρα είναι πολύ χαλαρά. Τα περισσότερα μαγαζιά στους δρόμους είναι όλα κλειστά. Σα να είναι σκηνή από ταινία καταστροφολογίας».

«Ντρέπομαι που θα το πω αλλά νομίζω ότι η καραντίνα ήταν απαραίτητη για όλους μας. Για όλο τον πλανήτη. Να καθίσουμε, να σκεφτούμε, να δούμε τι γίνεται. Πρώτη φορά έχω τόσο χρόνο να διαβάσω, να δω σειρές, να παίξω με το παιδί μου» πρόσθεσε, επίσης, ο αγαπημένος ηθοποιός. «Μου λείπει η Ελλάδα, μου λείπουν οι γονείς μου που τους σκέφτομαι. Μαμά, μπαμπά αν με βλέπετε, είμαι μαζί σας όλο το 24ωρο και σας σκέφτομαι»!

«Ξαφνικά συνειδητοποιείς ότι καλό είναι να έχουμε λιγότερο εγώ. Να είμαστε πιο παρόντες στα λίγα γιατί ουσιαστικά δεν είμαστε τίποτα. Κυριολεκτικά. Η ζωή είναι μια ανάσα» δήλωσε με χαμόγελο ο Γιώργος Καραμίχος συμπληρώνοντας, λίγο αργότερα, πως «ο ιός δείχνει πολύ καθαρά ποιος τα έχει βρει με τον εαυτό του ή έχει διάθεση να τα βρει με τον εαυτό του. Να λύσει τα βασικά προβλήματα και να αντέχει τον εαυτό του. Οι περισσότεροι δεν ξέρουν να τον αντέχουν. Για πρώτη φορά ο Έλληνας ακούει, είναι η πρώτη φορά. Από φόβο αλλά κάτι είναι και αυτό».

Μια εξομολόγηση εν καιρώ κορονοϊού από τον δημοφιλή καλλιτέχνη…