Ο Γιώργος Ηλιόπουλος αποκαλύπτει για τις Άγριες Μέλισσες

Γιώργος Ηλιόπουλος

"Ο ρόλος μου δεν υπήρχε στον αρχικό σχεδιασμό..."

Στην κάμερα του Happy Day και τον Χρήστο Βαρθαλίτη μίλησε ο Γιώργος Ηλιόπουλος με αφορμή τη συμμετοχή στις επιτυχημένες «Άγριες Μέλισσες» του ΑΝΤ1. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στον ήρωα που ερμηνεύει στο σίριαλ αλλά και την αρχική σκέψη που τον ήθελε στη συγγραφική ομάδα.

«Ο ρόλος μου δεν υπήρχε στον αρχικό σχεδιασμό και προστέθηκε τελευταία στιγμή» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Ηλιόπουλος προσθέτοντας πως «εγώ και ο ξάδελφος μου, Αλέξανδρος Καλπακίδης δίνουμε μια κωμική ανάσα στη σειρά. Στην αρχή μου είχε προταθεί να είμαι στη συγγραφική ομάδα της σειράς. Είχα διαβάσει τα δύο πρώτα επεισόδια και είχα συγκλονιστεί. Θεωρώ ότι ο λόγος που αυτή σειρά έχει επιτυχία είναι το εξαιρετικό σενάριο».

«Στα γυρίσματα γελάμε όσο μας επιτρέπεται γιατί πρέπει να τρέξουμε κιόλας, μας κυνηγάει ο χρόνος» συμπλήρωσε, επίσης, ο ηθοποιός. Όσον αφορά το πειραχτήρι της τηλεοπτικής παρέας, ο Γιώργος Ηλιόπουλος πρόδωσε πως «όλοι! Ο άνθρωπος που τραβάει το μεγαλύτερο ζόρι είναι η Μαρία Κίτσου γιατί είναι κάθε ατάκα και σφαλιάρα. Δεν τολμάς να την πειράξεις. Η ίδια όμως, όταν χαλαρώνει, είναι πρώτη στο πείραγμα»!

Παράλληλα, ο ηθοποιός μίλησε για την προσωπική του ζωή και αποκαλύψει πως πολύ σύντομα θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του σύντροφο!