Ο Γιώργος Γιαννιάς εξηγεί γιατί διαλύθηκε το σχήμα με Άντζελα Δημητρίου και Χρήστο Χολίδη

Γιώργος Γιαννιάς

"Τουλάχιστον μπροστά μου δεν υπήρξε κάτι..."

Ο Γιώργος Γιαννιάς βρέθηκε πλάι στον Γιώργο Λιάγκα και στο «Μεσημέρι» την Τρίτη. Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην πρόσφατη διάλυση του σχήματος με την Άντζελα Δημητρίου και τον Χρήστο Χολίδη το οποίο τελικά ποτέ δεν ξεκίνησε στη συμπρωτεύουσα.

Όπως θυμόμαστε, άλλωστε, το συγκεκριμένο σχήμα, ενώ είχε ανακοινωθεί πως θα ξεκινήσει εμφανίσεις στο νυχτερινό μαγαζί Fix της Θεσσαλονίκης, ανακοινώθηκε πως ουδέποτε θα το απολαύσουμε παρά την προετοιμασία του.

«Καταρχήν αυτό το σχήμα ήταν επιλογή όλων μας και ήταν πολύ όμορφο. Γενικά θέλαμε όλοι πολύ να γίνει και ήμασταν πολύ χαρούμενοι» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Γιαννιάς προς τον παρουσιαστή του ΣΚΑΪ.

«Κάποια πράγματα είναι να μη γίνουν. Έχει συμβεί σε όλους μας στη ζωή. Να θες κάτι πολύ να γίνει και για κάποιους λόγους, που δεν τους γνωρίζεις κάποιες φορές, δε γίνεται» σημείωσε. Όσον αφορά την τελευταία πρόβα του σχήματος, δυο 24ωρα πριν την πρεμιέρα, ο Γιώργος Γιαννιάς παραδέχθηκε πως «υπήρχαν κάποια τεχνικά και προγραμματικά προβληματάκια. Αλλά αυτά πάντα είναι στο πρόγραμμα».

«Τουλάχιστον μπροστά μου δεν υπήρξε κάτι. Να τσακωθεί κάποιος με κάποιον. Ήταν όλα πολύ καλά. Άκουσα πάρα πολλά πράγματα που είπαν, γενικότερα, αλλά δεν ισχύουν» ανέφερε, επίσης, ο Γιώργος Γιαννιάς.

Ο Γιώργος Λιάγκας ρώτησε, μάλιστα, τον τραγουδιστή σχετικά με το μήνυμα που έγραψε λίγο μετά την ανακοίνωση της ματαίωσης της συνεργασίας και στο οποίο έκανε λόγο για «ηθικές κόκκινες γραμμές». «Αυτό το μήνυμα το έγραψα εν βρασμώ γιατί στεναχωρήθηκα πάρα πολύ που δεν θα άνοιγε αυτό το σχήμα που είχαμε όλοι ονειρευτεί. Για αυτό το λόγο το πήρα και πίσω μετά. Σκέφτηκα πως γράφω κάτι αφού δεν υπάρχει λόγος. Ήταν να μη γίνει και δεν έγινε» απάντησε ο τραγουδιστής.

«Με όλους είμαστε τώρα καλά απλά είναι κάποια πράγματα για να μη γίνουν» κατέληξε με χαμόγελο ο Γιώργος Γιαννιάς ξεκαθαρίζοντας πως ποτέ δεν υπήρχε κάποιο θέμα με την αφίσα του σχήματος.