Ο Γιώργος Αγγελόπουλος απαντά στη δήλωση της Χρυσηίδας Δημουλίδου για το βιβλίο του…

Γιώργος Αγγελόπουλος

Ο Ντάνος μπαίνει στη σειρά “Αν ήμουν πλούσιος”...

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος επιβεβαίωσε στο Πρωινό πως θα μπει σύντομα στη σειρά του ΑΝΤ1 “Αν ήμουν πλούσιος”. Ο Ντάνος ξεκαθάρισε, επίσης, πως για το Survivor All Star δεν έχει καμία ενημέρωση, ενώ απάντησε και στη δήλωση που έκανε η Χρυσηίδα Δημουλίδου για το βιβλίο του.

«Ο Ντάνος δεν έγραψε βιβλίο, άλλος το έγραψε, αυτός απλά ανέφερε τη ζωή του. Δεν το θεωρώ βιβλίο, θεωρώ ότι έγινε μια βιογραφία, ενός παιδιού που πέτυχε από το τίποτα κι έγινε αυτός που έγινε. Όχι, δεν το έχω διαβάσει, αν έπεφτε στα χέρια μου, θα το διάβαζα», είπε η Χρυσηίδα Δημουλίδου.

«Είναι αλήθεια. Χθες το βράδυ ξεκινήσαμε κι επίσημα τη συνεργασία μας με το σήριαλ “Αν ήμουν πλούσιος” και τον κύριο Καραγιάννη. Καλύτερα για το ρόλο να τα πούμε τις επόμενες ημέρες. Είναι μια νέα ευκαιρία για μένα. Θα είναι ένας “σοβαρός” ρόλος σε μια κωμική σειρά. Είναι ένα μεγάλο γκεστ 20 επεισοδίων.

Για τον Εζέλ δεν προλαβαίνουμε αυτή τη σεζόν, οπότε μιλάμε για Σεπτέμβρη. Δεν έχουν πέσει υπογραφές, αλλά έχουν γίνει συζητήσεις. Για το Survivor All Star εγώ δεν έχω καμία ενημέρωση ούτε αν θα γίνει ούτε κάποια πρόσκληση για να συμμετάσχω», είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Για τη δήλωση της Χρυσηίδας Δημουλίδου: «Δεν έχω ενημερωθεί για τη δήλωση αυτή. Επί της ουσίας είναι μια αφήγηση στην Αυγή Σαββίδου, τη συνεργάτιδά μου, όπου οπωσδήποτε εφόσον το αφηγούμαι, έχει βάλει και το δικό της χρώμα σε κάποια σημεία, σαφέστατα», είπε ο Ντάνος.