Ο Γιάννης Σπαλιάρας μιλά για όλα – Το Netflix, η εμπειρία στο Ιράν και τα «ρολάκια των περισσότερων Ελλήνων»

Γιάννης Σπαλιάρας

"Τα περισσότερα παιδιά που έχουν πάει στο Λος Άντζελες, Έλληνες ηθοποιοί, μετά από πέντε χρόνια έπαιξαν το πρώτο ρολάκι..."

Καλεσμένος στα «Μεσάνυχτα» βρέθηκε ο Γιάννης Σπαλιάρας προκειμένου να συναντήσει την Ελεονώρα Μελέτη. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην πρόσφατη εμπειρία των γυρισμάτων στο Ιράν για καινούργια σειρά του Netflix.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης Σπαλιάρας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «κατευθείαν επιστρέφοντας από το Ιράν μπήκα σε κατ’ οίκον περιορισμό και μόλις τελείωσε ο κατ’ οίκον περιορισμός άρχισε η απαγόρευση της κυκλοφορίας» σημείωσε με χιούμορ ο Γιάννης Σπαλιάρας στην Ελεονώρα Μελέτη. «Όταν εγώ ξεκίνησα το μόντελινγκ ήταν η χρυσή δεκαετία. Είχα προτάσεις από τα 16 μου αλλά δεν έδινα ιδιαίτερη σημασία και δεν μπορούσα να το διαχειριστώ σαν ένα παιδί που ήμουν στην εφηβεία. Όταν είσαι έξω και σου κάνουν μια πρόταση, ξέρεις, άκουγα και όλα αυτά που ακούμε για τον χώρο και ήμουν πολύ επιφυλακτικός» συμπλήρωσε ο ηθοποιός.

«Αυτό που μου συμβαίνει τώρα δεν το είχα φανταστεί ποτέ στη ζωή μου» πρόδωσε με ειλικρίνεια, σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Γιάννης Σπαλιάρας με αφορμή την μετάβαση από τον χώρο του μόντελινγκ σε εκείνο της υποκριτικής. «Συνήθως για να βρεθείς σε τέτοιες παραγωγές, να παίξεις σε τέτοια σίριαλ πρέπει να μένεις στο εξωτερικό τουλάχιστον μια δεκαετία και να περάσεις από εκπαίδευση, εκατοντάδες κάστινγκ. Τα περισσότερα παιδιά που έχουν πάει στο Λος Άντζελες, Έλληνες ηθοποιοί, μετά από πέντε χρόνια έπαιξαν το πρώτο ρολάκι. Και όχι μόνο Έλληνες αλλά και ηθοποιοί που βλέπουμε σε μεγάλα ονόματα. Όλοι αυτοί έκαναν για πολλά χρόνια τους σερβιτόρους μέχρι να γίνουν αυτοί που είναι σήμερα».

Παράλληλα, δε, ο ηθοποιός περιέγραψε τον τρόπο με τον οποίο ενημερώθηκε πως θα είναι στη νέα σειρά παραγωγής του Netflix.

Μια ειλικρινής εξομολόγηση από τον Γιάννη Σπαλιάρα στα «Μεσάνυχτα»…