Ο Γιάννης Σαρακατσάνης σε τρυφερή εξομολόγηση για το νέο ρόλο του πατέρα

Γιάννης Σαρακατσάνης

"Όπως είπα και σε έναν φίλο μου, τώρα, αν δεν είσαι φίλος του ύπνου, είναι μια τέλεια περίοδος"

Στην κάμερα του «Ευτυχείτε» μίλησε, το πρωί της Δευτέρας, ο Γιάννης Σαρακατσάνης από το καμαρίνι στο Σύγχρονο θέατρο όπου συνεχίζεται η παράσταση «Λαντζέρηδες». Ο ηθοποιός αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στις πρώτες στιγμές στο νέο του ρόλο – εκείνον του πατέρα – στο πλευρό της αγαπημένης του συζύγου, Αλεξάνδρας Ούστα.

«Όπως είπα και σε έναν φίλο μου, τώρα, αν δεν είσαι φίλος του ύπνου, είναι μια τέλεια περίοδος» σημείωσε με χιούμορ ο Γιάννης Σαρακατσάνης προσθέτοντας πως «εγώ θεωρώ ότι ο γιος μου είναι ίδιος με εμένα, το επιβεβαίωσε και η μητέρα μου, μέχρι που η Αλεξάνδρα βρήκε μια μωρουδίστικη φωτογραφία της και μοιάζει πιο πολύ στην Αλεξάνδρα τελικά»!

«Έχω φτάσει στο σημείο να κλείνω τα μάτια και να βλέπω το προσωπάκι του και να ανυπομονώ να γυρίσω σπίτι για να το πάρω αγκαλιά» συμπλήρωσε γλυκά ο ηθοποιός.

Όσον αφορά τον γάμο με την αγαπημένη του Αλεξάνδρα Ούστα, ο ηθοποιός σχολίασε πως «απλά δεν κάναμε προσπάθεια για να το μάθει ο κόσμος. Όχι το αντίθετο. Δεν θεωρούμε πως είναι κάτι για το οποίο έπρεπε να βγάλουμε δελτίο τύπου και να το ανακοινώσουμε. Δεν είναι του στιλ μας. Δεν θα αισθανόμουν ούτε εγώ ούτε η Αλεξάνδρα άνετα με κάτι τέτοιο».

«Δεν νομίζω πως θα κάνουμε βαφτίσια, βαφτίσια» πρόσθεσε, επίσης, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης. «Εγώ προσωπικά, για να μην πάρω και την Αλεξάνδρα στο λαιμό μου, δεν πιστεύω στον Θεό έτσι όπως αυτό γίνεται μέσα από την εκκλησία. Πιστεύω σε ένα βαθύτερο νόημα στη ζωή αλλά όχι με την έννοια του Θεού, οπότε μια βάφτιση στην εκκλησία δεν μου λέει τίποτα».

Τέλος, όσον αφορά την ημερομηνία γέννησης του παιδιού του που συμπίπτει με την ημερομηνία θανάτου του Σάκη Μπουλά, ο Γιάννης Σαρακατσάνης σχολίασε: «Δεν μπορώ να μην δω και γω αυτή τη σύμπτωση, με συγκινεί κιόλας ομολογώ. Υπάρχουν και άλλα διάφορα πράγματα που συνέπεσαν την περίοδο της γέννησης του παιδιού».

«Εγώ πιστεύω ότι η ζωή συνεχίζεται, μου αρέσει που έπεσε αυτή η ημερομηνία και το μήνυμα που εξάγω εγώ μου αρέσει» κατέληξε ο ηθοποιός.