Ο Γιάννης Μπέζος μένει στο σπίτι – «Έχουμε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία»

Γιάννης Μπέζος

"Είναι μια άσκηση αυτοπειθαρχίας η οποία θα δείξει κατά πόσο είμαστε κανονικοί πολίτες ή απλά υπήκοοι"

Η επικοινωνιακή εκστρατεία της ΕΡΤ με το σύνθημα «Μένουμε σπίτι για όσους αγαπάμε» συνεχίζεται με τον αγαπημένο ηθοποιό Γιάννη Μπέζο.

Ήδη μεταδίδονται τα μηνύματα της Δήμητρας Γαλάνη και του Γιάννη Στάνκογλου, ενώ στις επόμενες ημέρες και άλλα αναγνωρίσιμα πρόσωπα από τη δημόσια ζωή θα συμμετάσχουν στην προσπάθεια της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης να συμβάλει στον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού, προτρέποντας τους πολίτες να αποφύγουν κάθε άσκοπη μετακίνηση.

«Το να μείνουμε στο σπίτι μας αυτές τις μέρες δεν είναι απλά ένα δείγμα υπακοής στις Αρχές που μας το ζητάνε αλλά θα έλεγα πως είναι ένα προσωπικό στοίχημα απέναντι στο σύνολο. Μια προσωπική υποχρέωση» σημειώνει χαρακτηριστικά ο Γιάννης Μπέζος στο μήνυμα του, προσθέτοντας πως «είναι μια άσκηση αυτοπειθαρχίας η οποία θα δείξει κατά πόσο είμαστε κανονικοί πολίτες ή απλά υπήκοοι».

«Έχουμε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία να έρθουμε αντιμέτωποι με κάτι που κατά κανόνα αποφεύγουμε. Τον εαυτό μας. Μπορεί να μας εκπλήξει! Όχι με τα ελαττώματα του αλλά με τις αρετές του. Ποιος δεν θα το ήθελε αυτό; Μένουμε σπίτι, λοιπόν, με καθαρό μυαλό και ζεστή καρδιά. Μένουμε σπίτι».

Μια κίνηση υποστήριξης από τον ηθοποιό στη μάχη κατά του κορονοϊού…