Ο Γιάννης Φλωρινιώτης έχει ένα παράπονο – «Ο Σπύρος Παπαδόπουλος δεν με έχει καλέσει ποτέ»

Γιάννης Φλωρινιώτης

"Ο Λευτέρης Πανταζής ποτέ δεν λέει την αλήθεια. Τον είχα γνωρίσει όταν εγώ μεσουρανούσα, ήταν καινούριος τραγουδιστής και ερχόταν να δει πώς δουλεύω".

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης έχει ένα μεγάλο παράπονο και το εκφράζει στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» και την Κατερίνα Πίπερη: «Οι καλλιτέχνες δεν θέλουν να τραγουδάνε μαζί μου, δεν ξέρω γιατί. Το παράπονό μου είναι από την εκπομπή που κάνει ο Σπύρος Παπαδόπουλος με τους τραγουδιστές, δεν με έχει καλέσει ποτέ. Εγώ δεν είμαι Έλληνας τραγουδιστής»;

Για τις πλαστικές εγχειρίσεις, ο Γιάννης Φλωρινιώτης λέει: «Είχα πάει σε κάποιον, μου είχε βάλει σιλικόνη, έπεσε κάτω και παραμορφώθηκα. Από τότε άρχισα επεμβάσεις για να βγάλω τη σιλικόνη, όχι για να τραβηχτώ. Ήμουν 36 χρονών. Άρχισα να κάνω διορθώσεις, 4-5 χειρουργεία. Μπότοξ κάνω».

«Ο Λευτέρης Πανταζής ποτέ δεν λέει την αλήθεια. Τον είχα γνωρίσει όταν εγώ μεσουρανούσα, ήταν καινούριος τραγουδιστής και ερχόταν να δει πώς δουλεύω. Τον συμπάθησα, πήγα κι εγώ τον άκουσα 2-3 φορές. Ήθελε να γίνει Φλωρινιώτης, κοντεύει να μου αδειάσει όλο το βιογραφικό», αναφέρει ο Γιάννης Φλωρινιώτης.