O Φώτης Σεργουλόπουλος δεν θα παρουσίαζε ξανά το ΦΜ Live και αυτός είναι ο λόγος

Φώτης Σεργουλόπουλος

"Της Μαρίας δεν της άρεσε καθόλου η εκπομπή..."

Στο πλατό του DOT βρέθηκε, το πρωί του Σαββάτου, ο Φώτης Σεργουλόπουλος. Ο παρουσιαστής του Alpha παραδέχθηκε, μέσα σε όλα, πως δεν θα ήθελε να επαναλάβει μια εκπομπή όπως το «ΦΜ Live» που παρουσίαζε πριν λίγα χρόνια παρέα με την Μαρία Μπακοδήμου ενώ πρόδωσε και ένα μυστικό για την πρώην συνεργάτιδα του!

«Δεν θα ήθελα να το ξανακάνω. Το έκανα, τελείωσε» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Φώτης Σεργουλόπουλος. «Δεν μπορώ να βλέπω πλέον στην τηλεόραση σε όλες τις εκπομπές, ένα ρεπορτάζ και τον παρουσιαστή να αντιδράει σε βουβό πλάνο».

«Δεν το καταλαβαίνω αυτό το διπλό πλάνο. Δηλαδή για ποιο λόγο υπάρχει. Όλες οι εκπομπές πια έτσι είναι. Δεν θέλω, όμως, να παρεξηγηθώ και να πω πως αυτό που έκανα στην τηλεόραση δεν μου άρεσε. Μου άρεσε πάρα πολύ και το έκανα. Όταν όμως αλλάζεις μια πορεία, κάνοντας μια παύση κάποιων ετών, δεν θα γύρναγα με το ίδιο πράγμα» πρόσθεσε με ειλικρίνεια ο παρουσιαστής του «Divided».

Όταν, επίσης, οι παρουσιαστές του DOT τον ρώτησαν εάν δέχθηκε κάποια σχετική πρόταση, ο Φώτης Σεργουλόπουλος απάντησε αρνητικά σχολιάζοντας με χιούμορ πως «μάλλον θα το είχαν καταλάβει».

Όσον αφορά στην καλή του φίλη και πρώην συνεργάτιδα του, Μαρία Μπακοδήμου, αποκάλυψε πως «της Μαρίας δεν της άρεσε καθόλου η εκπομπή και, όταν τη σταματήσαμε, είχε πει πως δεν ήθελε να την κάνει πια. Οπότε και γω τι να κάνω μόνος μου».

«Τότε ήταν και το ύφος των δυο μας που ενωμένοι κάναμε αυτό το σχόλιο» κατέληξε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.