Ο Δούκας Σεβαστός «προδίδει» όλα όσα θέλουμε να ξέρουμε για τις Άγριες Μέλισσες

Λεωνίδας Κακούρης

"Τίποτα δεν μένει κρυφό στο Διαφάνι".

Απέναντι στον Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε ο Δούκας Σεβαστός από τις «Άγριες Μέλισσες» στο The 2night Show της Τετάρτης. Ο λόγος για τον ηθοποιό Λεωνίδα Κακούρη που απολαμβάνουμε στο συγκεκριμένο ρόλο της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1.

«Δεν γνωρίζω αν ο Νικηφόρος είναι δικό μου παιδί και καλό είναι να μην το μάθω» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λεωνίδας Κακούρης προδίδοντας, σχεδόν αμέσως, πως θα μάθει στα επόμενα επεισόδια ότι η σύζυγος του τον απατάει.

«Δεν ξέρεις πως αντιδράει ένας περήφανος άντρας, μπορεί να σπάσει» σημείωσε ο «Δούκας Σεβαστός» για την αποκάλυψη της απιστίας της Μυρσίνης.

«Η ιστορία επαναλαμβάνεται. Ότι είχε πάθει ο Δούκας από τον πατέρα του το επαναλαμβάνει ο ίδιος στον γιο του, τον Κωνσταντή, με τον χειρότερο τρόπο. Χωρίς να το καταλαβαίνει και νομίζοντας ότι το κάνει για το καλό του» πρόσθεσε ο Λεωνίδας Κακούρης για την εξέλιξη του ήρωα που ερμηνεύει στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1.

Επίσης, όσον αφορά τα χωράφια της Λενιώς, ο Λεωνίδας Κακούρης πρόδωσε με χαμόγελο πως προσπαθεί να τα πάρει μα… «θα δείξει». «Τίποτα δεν μένει κρυφό στο Διαφάνι, για αυτό το λέμε έτσι» ανέφερε, σε άλλο σημείο ο δημοφιλής πρωταγωνιστής.

«Εκτός από τη Μυρσίνη και για την Ανέτ θα μάθω σύντομα κάποια πράγματα» πρόδωσε ακόμα ο Λεωνίδας Κακούρης.

Και πόσα ακόμα έρχονται στο Διαφάνι και στις «Άγριες Μέλισσες»…