Ο Διονύσης Αλέρτας για το άνοιγμα της εστίασης – «Ξεκινήσαμε πολύ δειλά αυτή την εβδομάδα»

Διονύσης Αλέρτας

Αυτό πιστεύω ότι θα είναι το μεγάλο αγκάθι στην οικονομία

Στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, «Ακραία Φαινόμενα» μίλησε ο Διονύσης Αλέρτας την Κυριακή. Ο δημοφιλής σεφ και επιχειρηματίας μίλησε στους Δημήτρη Καμπουράκη, Μάιρα Μπάρμπα και Γιώργο Ευγενίδη για το άνοιγμα της εστίασης και τις δυσκολίες των πρώτων ημερών μετά την πρωτόγνωρη περίοδο της καραντίνας για τον κορονοϊό.

«Ξεκινήσαμε πολύ δειλά αυτή την εβδομάδα γιατί ήταν και ο καιρός κακός. Θέλω όμως να είμαι αισιόδοξος γιατί έτσι πρέπει να είμαστε στη ζωή αλλιώς θα το έκλεινα το μαγαζί μου» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Διονύσης Αλέρτας στον ΣΚΑΪ. » Με αγχώνει από την αρχή το… μετά του κορονοϊού, δηλαδή είχα αυτό το άγχος του τι θα γίνει μετά και ειδικότερα από τον Οκτώβρη που θα είναι ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα. Ήμουν μες στο άγχος από την αρχή».

«Ένα τραπέζι από το άλλο πρέπει ούτως ή άλλως να έχει απόσταση, τα κολλητά τραπέζια δεν τα είχαμε ποτέ εμείς. Με προβληματίζει ο τουρισμός που δεν θα πάει καλά φέτος και δεν θα μπει χρήμα στην Ελλάδα. Αυτό είναι ένα μεγάλο πρόβλημα τόσο για την εστίαση όσο και για τον τουρισμό. Αυτό πιστεύω ότι θα είναι το μεγάλο αγκάθι στην οικονομία».

«Όταν ο απέναντι δεν έχει δουλειά, αυτό θα επηρεάσει και εμένα. Λογικό είναι» συμπλήρωσε, επίσης, ο Διονύσης Αλέρτας.