Ο Δημήτρης Σταρόβας απαντά για τη δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγο του

Δημήτρης Σταρόβας

"Δεν θα ήθελα να είχε δημοσιοποιηθεί το θέμα.."

Στα γυρίσματα του πρώτου επεισοδίου του νέου «Your face sounds familiar» βρέθηκε η κάμερα του Πρωινού και η δημοσιογράφος Νάνσυ Παραδεισανού. Ανάμεσα σε άλλους, εκεί ήταν και ο κριτής Δημήτρης Σταρόβας που για πρώτη φορά τοποθετήθηκε δημόσια για τη γνωστοποίηση της δικαστικής διαμάχης με την πρώην σύζυγο του.

Οι δυο πρώην σύζυγοι, αν και χωρισμένοι αρκετά χρόνια, διατηρούσαν άψογες σχέσεις μέχρι πρότινος που ήρθαν σε κόντρα τους τελευταίους μήνες με επίκεντρο τα οικονομικά, ενώ κάθε προσπάθεια να τα βρουν εκτός δικαστηρίων έπεσε στο κενό.

Ο Δημήτρης Σταρόβας και η πρώην σύζυγός του,  σύμφωνα με το πρόσφατο ρεπορτάζ της Espresso, συναντήθηκαν την Δευτέρα στα δικαστήρια της Ευελπίδων. Ο γνωστός καλλιτέχνης στεκόταν σκυθρωπός έξω από το κτίριο 6, όπου εκδικάζονται αγωγές διαζυγίου, διατροφές και διαφορές γάμου.

«Είναι προσωπική μου υπόθεση. Δεν αφορά κανέναν. Δεν χρειάζεται να το συζητάμε, δεν θέλω να πω κάτι» σημείωσε χαρακτηριστικά στο Πρωινό Δημήτρης Σταρόβας. «Είναι ένα ανθρώπινο πράγμα που μπορεί να συμβεί στον καθένα. Δεν υπάρχει καμιά διαφορά επειδή έγινε σε μένα. Έτυχε, τώρα, να είμαι γνωστός».

«Δεν θα ήθελα να είχε δημοσιοποιηθεί το θέμα γιατί δεν νομίζω πως αφορούν τον κόσμο αυτά τα πράγματα, πρέπει να τα κρατάμε για εμάς. Δεν θέλω κάτι να πω, τίποτα» πρόσθεσε.

Επίσης, ο ηθοποιός και κριτής του YFSF πρόδωσε με χαμόγελο πως επιθυμεί να φέρει και την κορούλα του στα γυρίσματα του σόου μεταμφιέσεων. «Και από πέρσι το ήθελα μα δεν το καταφέραμε γιατί μένει στη Θεσσαλονίκη, έχει το σχολίο της και δεν είναι τόσο εύκολο»