Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μιλάει ανοικτά για το χωρισμό του από την Ιλένια Ουίλιαμς

Δημήτρης Ουγγαρέζος

«Δεν θα σου πω ότι ήταν και όλα καλά, υπήρχαν πρακτικές δυσκολίες».

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο “The 2night Show” ήταν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο οποίος μίλησε, μεταξύ άλλων, και για το χωρισμό του από την Ιλένια Ουίλιαμς.

«Την αγαπάω πολύ την Ιλένια, είμαστε πολύ καλά. Ο λόγος που δεν συνεχίσαμε είναι ότι όταν κάτι δεν προχωράει, καλό είναι να σταματάει. Ήταν μια απόφαση που έπρεπε να πάρουμε. Δεν είχε να κάνει με τη δουλειά, αλλά όσον αφορά αυτό που θέλει να κάνει, εφόσον την αγαπώ, οφείλω και θέλω να είμαι δίπλα της σε οποιαδήποτε απόφασή της.

Δεν θα σου πω ότι ήταν και όλα καλά, υπήρχαν πρακτικές δυσκολίες. Όταν επέστρεφε η Ιλένια στις 04:00 κι εγώ έφευγα στις 05:30, καταλαβαίνεις ότι δεν υπήρχε σύνδεση, δεν υπήρχε επαφή. Δεν ήταν ότι έφυγε η Ιλένια, έγινε μια συζήτηση, στην οποία είδαμε ότι αυτό το πράγμα δεν πηγαίνει στο επόμενο στάδιο.

Ήταν μια απόφαση που έπρεπε να πάρουμε. Δεν είχαμε ποτέ θέμα ζήλιας, περνούσαμε καλά μεταξύ μας. Είναι πάρα πολύ καλό παιδί. Δεν ανακοίνωσα το χωρισμό μου για να τον “πουλήσω”, αλλά για να μειώσω τα… απόνερα. Η μητέρα μου δεν έμαθε ποτέ ότι χωρίσαμε», είπε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.