Ο Δημήτρης Κουρούμπαλης προδίδει το «μυστικό» της νεότητας του

Δημήτρης Κουρούμπαλης

"Μια τακτική που έμαθα από έναν Ινδό φιλόσοφο..."

Με αφορμή την παράσταση «Φυλές», ο Δημήτρης Κουρούμπαλης μίλησε στην κάμερα του Πρωινού και τη δημοσιογράφο Μαρία Κοκολάκη. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στα χρόνια που βρίσκεται στο χώρο ενώ αποκάλυψε με χιούμορ πως διατηρείται ίδιος με την πάροδο του χρόνου!

«Θα έλεγα πως είμαι ηθοποιός όλη μου τη ζωή. Επαγγελματικά, τα πρώτα μου λεφτά τα πήρα το 1993» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Κουρούμπαλης προδίδοντας, έτσι, πως βρίσκεται στον χώρο της υποκριτικής εδώ και 26 χρόνια.

Όταν η δημοσιογράφος του ΑΝΤ1 σχολίασε πως παραμένει… ίδιος όλα αυτά τα χρόνια, ο ηθοποιός με χιούμορ απάντησε πως το μυστικό είναι «γάλα καμήλας και μπαίνεις στο ψυγείο για ένα τεταρτάκι κάθε μέρα! Σούπερ! Μια τακτική που έμαθα από έναν Ινδό φιλόσοφο».

«Επέστρεψα τηλεοπτικά στο «Αν ήμουν πλούσιος» και αυτή είναι η πρώτη μου συνεργασία με τον ΑΝΤ1. Δεν έχω παίξει ποτέ σε σειρά του ΑΝΤ1″ παραδέχθηκε ο Δημήτρης Κουρούμπαλης.

«Το lifestyle δεν έχει σχέση με τη δουλειά μας. Το πως ζω, το πως ντύνομαι» σημείωσε, ακόμα, ο ηθοποιός. «Άμα θέλει ο κόσμος να ακούσει τι πιστεύω και πως σκέφτομαι, ευχαρίστως».

«Πριν δυο χρόνια έγινα μπαμπάς» αποκάλυψε, επίσης, ο γνωστός ηθοποιός προσθέτοντας πως «άλλαξε πολύ η ζωή μου. Έχω έναν λόγο να μη δουλεύω τόσο πολύ. Τα οικονομικά όμως αλλάζουν τελείως με το παιδί, δεν το περίμενα τόσο