Ο Χρήστος Λούλης μένει σπίτι – «Σκέφτομαι τους γιατρούς και τους νοσηλευτές…»

Χρήστος Λούλης

Όσα είπε ο πρωταγωνιστής στην κάμερα για τον κορονοϊό!

Με το μήνυμα του γνωστού ηθοποιού Χρήστου Λούλη εμπλουτίστηκε η επικοινωνιακή εκστρατεία της ΕΡΤ, «Μένουμε σπίτι για όσους αγαπάμε».

Μαζί με το μήνυμα αισιοδοξίας του ηθοποιού, οι τηλεθεατές μπορούν να δουν στη Δημόσια Τηλεόρασ και τα μηνύματα της Άλκηστης Πρωτοψάλτη, του Θεοδόση Τάσιου, της Βούλας Πατουλίδου, του Ιεροκλή Μιχαηλίδη, της Δήμητρας Γαλάνη, του Γιάννη Στάνκογλου, της Μαρίας Ευθυμίου και του Γιάννη Μπέζου.

«Μένουμε σπίτι για όσους αγαπάμε, για εμάς και την οικογένεια μας, για τις οικογένειες των φίλων μας. Μένουμε, όμως, σπίτι και για αυτούς που δεν γνωρίζουμε γιατί όσο εμείς θα προστατέψουμε έναν άγνωστο άλλο τόσο ένας άγνωστος θα προστατέψει εμάς» σημειώνει χαρακτηριστικά ο Χρήστος Λούλης. «Ο μόνος τρόπος για να νικήσουμε αυτό τον εχθρό είναι να μείνουμε σπίτι με την πιτζάμα, να παίζουμε με τα παιδιά μας, να φιλάμε τη σύντροφο μας, να διαβάζουμε βιβλία, να βλέπουμε ταινίες και εντάξει μπορεί να συμμαζέψουμε κανένα συρτάρι που και που».

«Σκέφτομαι αυτούς που δεν μπορούν να μείνουν μέσα. Τους επαγγελματίες που μας προμηθεύουν, κυρίως όμως σκέφτομαι τους γιατρούς και τους νοσηλευτές που πραγματικά βρίσκονται στην πρώτη γραμμή. Για όλους αυτούς και για εμάς μένουμε σπίτι» συμπληρώνει ο αγαπημένος ηθοποιός.

Ένα ακόμα μήνυμα υποστήριξης καλλιτέχνη στη μάχη κατά του κορονοϊού…