Ο Χάρης Βαρθακούρης λέει τα πάντα για το «Big Brother» μετά την επίσημη ανακοίνωση

Χάρης Βαρθακούρης

"Είναι μια πρόκληση τεράστια για μένα και ένα ρίσκο για το κανάλι"

Στο πλατό του Νίκου Μουτσινά βρέθηκε καλεσμένος, το μεσημέρι της Τετάρτης, ο Χάρης Βαρθακούρης στο «Καλό Μεσημεράκι». Ο γνωστός τραγουδιστής, λίγη ώρα μετά την επίσημη ανακοίνωση για την συνεργασία με τον ΣΚΑΪ, μίλησε για όλα όσα θα δούμε στο νέο «Big Brother» το οποίο και θα παρουσιάζει.

«Από τις ατομικές προτάσεις που είχα, αυτή ήταν πιο μακριά από μένα. Δεν είχε όμως νόημα να με δει ο κόσμος σε κάτι προβλέψιμο. Αυτό κάνει εντύπωση και αποφάσισα πως, εάν έκανε τώρα ένα βήμα μόνος μου, θα ήθελα να βουτήξω στα βαθιά. Είναι μια πρόκληση τεράστια για μένα, ένα ρίσκο για το κανάλι» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Χάρης Βαρθακούρης για την απόφαση να βρεθεί στο τιμόνι του νέου ριάλιτι.

«Νομίζω πως θα είμαι ο μόνος άνθρωπος που θα βλέπουν οι παίκτες σε μια οθόνη στον καναπέ του σπιτιού» πρόδωσε, επίσης, ο Χάρης Βαρθακούρης. «Μία φορά την εβδομάδα θα υπάρχει αποχώρηση, κάθε Κυριακή. Υπάρχουν αλλαγές από το Big Brother που γνωρίζουμε παιδιόθεν και παλαιόθεν επί Ανδρέα Μικρούτσικου. Δεν μπορώ να πω ακόμα εάν θα συναντάω τους παίκτες. Θέλω να πω, επίσης, κάτι… 20 χρόνια πριν, όταν ο Ανδρέας Μικρούτσικος παρουσίαζε το παιχνίδι, δεν υπήρχαν social media και κινητά τηλέφωνα. με φωτογραφικές μηχανές. Οπότε στους αγνώστους που τότε έβαζες σε ένα σπίτι τους έλειπε το ραδιόφωνο, η τηλεόραση και η εφημερίδα. Τώρα όμως θα μπει ένας αριθμός ανθρώπων σε ένα σπίτι χωρίς κινητά και πως θα αντιδρούν. Θα πάθουν αμόκ! Θα είναι δηλαδή ήδη πιο τεταμένα τα νεύρα των παικτών. Χαζεύεις στην ουσία βλέποντας τους συμπαίκτες σου».

Αναμένουμε να δούμε τον τραγουδιστή στο νέο του ρόλο…