Ο Χάρης Σώζος αποκαλύπτει την τηλεοπτική πρόταση που αρνήθηκε και μας ξαφνιάζει!

Χάρης Σώζος

"Θεωρώ τον εαυτό μου ηθοποιό και δεν ήθελα να γίνω... τηλεπαιχνιδιάρης"

Σε μια από τις επιλεκτικές του εμφανίσεις, ο Χάρης Σώζος παραχώρησε συνέντευξη στην Άννα Ζηρδέλη και την κάμερα του Πρωινού με αφορμή την περιοδεία της παράστασης «Σπασμένο Γυαλί». Ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε, μέσα σε όλα, για την χρυσή εποχή της τηλεόρασης και την… πρόταση που αρνήθηκε!

«Την εποχή που ξεκίνησα σαν ηθοποιός ήταν δύσκολα τα πράγματα, μας θεωρούσαν ελαφρών ηθών και οι γνώμες γενικώς για το σινάφι δεν ήταν τόσο καλές» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Χάρης Σώζος προσθέτοντας πως «η πρώτη μου τηλεοπτική δουλειά ήταν το Δις Εξαμαρτείν όπου παίρναμε 300.000 δρχ. το επεισόδιο».

Επίσης, ο Χάρης Σώζος αποκάλυψε μια πρόταση μεγάλου ποσού που αρνήθηκε και εξήγησε τον λόγο! «Μου είχε γίνει παλαιότερα πρόταση να παρουσιάσω τηλεπαιχνίδι, το «Κόντρα Πλακέ» με 200.000 δρχ. το επεισόδιο αλλά θεωρώ τον εαυτό μου ηθοποιό και δεν ήθελα να γίνω… τηλεπαιχνιδιάρης»!

«Δεν υπήρχαν τα λεφτά που λένε, το κάνουν για να δείξουν ότι έχουν κάποιοι καλό κασέ. Παίρναμε υπερτιμημένα χρήματα τότε» πρόσθεσε, σε άλλο σημείο, ο αγαπημένος καλλιτέχνης.

Παράλληλα, ο Χάρης Σώζος μίλησε με τρυφερά λόγια για τα δυο του παιδιά και την επαγγελματική πορεία που σημειώνουν. «Στην αρχή φοβόμουν να μη γίνει ηθοποιός ο γιος μου, Λεωνίδας» σημείωσε, μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός δηλώνοντας φαν του Λεωνίδα Σώζου!