Ο Χάρης Ρώμας απαντά για το Καφέ της Χαράς και την Τζόυς Ευείδη

Χάρης Ρώμας

"Εγώ τους οφείλω όλων τη ζωή μου γιατί είναι άτομα που με βοήθησαν στην ψυχική μου υγεία".

Στην κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε, ο Χάρης Ρώμας ξεκαθάρισε για όσα έχουν ακουστεί σχετικά με τον μισθό που μπορεί να παίρνει από την Περιφέρεια: «Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία, αν και είχα σκοπό μετά από χρόνια να το αναφέρω, μιας και ανέφερες τη λέξη μισθός, ο Γιώργος Πατούλης μου πρότεινε τη θέση έμμισθη, αλλά αρνήθηκα. Δεν δουλεύω για τον μισθό γιατί δεν αισθάνομαι ότι μπορώ να προσφέρω όλο τον χρόνο μου και θέλω να είμαι τίμιος ως προς αυτό. Δεν θα ήθελα αυτοί που με ψήφισαν και κυρίως οι θεατές μου που με ακολουθούν χρόνια να τους περάσει από το μυαλό ότι βρήκα τρούπα και τρούπωσα».

Για την επιστροφή του Καφέ της Χαράς, ο ηθοποιός σημειώνει: «Ξεκινάμε την Παραμονή Πρωτοχρονιάς τιμητικά γιατί συνδέεται με τα 30 χρόνια του ΑΝΤ1 που είχε ξεκινήσει Παραμονή Πρωτοχρονιάς».

Σχετικά με δήλωση της Τζόυς Ευείδη ότι χρωστάει τη ζωή της στον Χάρη Ρώμα, εκείνος απαντά: «Εγώ τους οφείλω όλων τη ζωή μου γιατί είναι άτομα που με βοήθησαν στην ψυχική μου υγεία, με έκαναν ευτυχισμένο με τη συνεργασία τους που ήταν θετική και επέφερε αποτελέσματα πολύ θετικά για τη ζωή μου και την καριέρα μου, αλλά κυρίως με τη φιλία τους».