Ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος έξω από τα δόντια – «Σπούδασα στα μεγαλύτερα πουτ@ν@ρια του κόσμου»

The 2night Show

"Τα παραπτώματα τα δικά μου είχαν να κάνουν με ξυλοδαρμούς. Δεν έχω ποινικά όπως απάτες, ναρκωτικά και κλεψιές"

Ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος βρέθηκε καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου, το βράδυ της Πέμπτης, στο The 2night Show. Ο γνωστός επιχειρηματίας μίλησε για την άνοδο και την αναγνώριση, καθώς και για την πτώση, την οικονομική κατάρρευση και την χρεωκοπία.

Παράλληλα, αποκάλυψε πώς έφτασε στα πρόθυρα κατάθλιψης μετά το κλείσιμο των επιχειρήσεων του.

Ειδικότερα, ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος ανέφερε χαρακτηριστικά στον παρουσιαστή του ΑΝΤ1 πως «σπούδασα τη δουλειά που έκανα μετέπειτα. Γύρισα όλο τον κόσμο, σπούδασα στα μεγαλύτερα πουτ@ν@ριά του κόσμου. Σαν ναυτικός πήγαινα».

«Πήγα σε κτίρια που είχαν μέσα 200 και 300 γυναίκες. Τότε στην Ελλάδα δεν υπήρχαν αυτά τα μαγαζιά. Όταν εγώ γύρισα από το εξωτερικό αυτά ήταν πρωτόγνωρα. Βρέθηκα μέσα στα γεγονότα» παραδέχθηκε ο γνωστός επιχειρηματίας στο The 2night Show προσθέτοντας πως «στη δικτατορία αυτοεξορίστηκα, ήμουν ποινικός κρατούμενος. Βρέθηκα μέσα στις φυλακές και μετά έφυγα στην Αμερική».

«Τα παραπτώματα τα δικά μου τότε, είχαν να κάνουν με ξυλοδαρμούς. Δεν έχω ποινικά όπως απάτες, ναρκωτικά και κλεψιές. Πρόλαβα και την δικτατορία. Με τον Ανδρέα Παπανδρέου κάναμε μαζί φυλακή. Τα κατάφερα και έφυγα για την Αμερική, δεν ήμουν αντιστασιακός» συμπλήρωσε, επίσης, ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος.

Μια ειλικρινής εξομολόγηση από τον Αργύρη Παπαργυρόπουλο στον ΑΝΤ1…