Ο Άντονυ από το X Factor περιγράφει πως «με κοιτάει περίεργα ο κόσμος λόγω κορονοϊού»

Άντονυ Καρμπονέλ

"Το να είσαι ξένος και να έχεις αυτά τα μάτια εδώ στην Ελλάδα, δεν βοηθάει πολύ..."

Στην κάμερα του «Έλα χαμογέλα» και την Μαίρη Αργυριάδου μίλησε, το πρωί του Σαββάτου, ο Άντονυ Καρμπονέλ. Ο νεαρός τραγουδιστής που γνωρίσαμε μέσα από την πρόσφατη συμμετοχή στο X Factor αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην αντιμετώπιση που δέχεται από συμπολίτες μας λόγω… κορονοϊού!

«Θέλω να πω ότι το να είσαι ξένος και να έχεις αυτά τα μάτια εδώ στην Ελλάδα, δεν βοηθάει πολύ» σημείωσε με χαμόγελο ο Άντονυ Καρμπονέλ προσθέτοντας πως «αλλά εντάξει, καλά είμαστε. Δεν με πειράζει πολύ αυτό γιατί έχω μάθει να είμαι περήφανος για τη διαφορετικότητα μου. Οι γονείς μου κατάγονται από τις Φιλιππίνες, ήρθαν εδώ για δουλειά και εγώ γεννήθηκα εδώ».

Επίσης, ο νεαρός τραγουδιστής δε δίστασε να μοιραστεί με τους τηλεθεατές ένα πρόσφατο περιστατικό που βίωσε και ομολογουμένως προκαλεί εντύπωση! «Τελείωσα το θέατρο και ήθελα να πάρω ταξί για να πάω στο σπίτι μου. Σταματάω ένα ταξί και βλέπω την πόρτα κλειδωμένη. Αναρωτήθηκα.

Ο ταξιτζής, λοιπόν, κατεβάζει το παράθυρο και με ρωτάει από που είμαι. Όταν του είπα «τι σας πειράζει αυτό;» μου απάντησε αμέσως «έχετε τον κορονοϊό;» και απλά γέλασα» δήλωσε με χαμόγελο ο Άντονυ Καρμπονέλ.

Ο νεαρός καλλιτέχνης συμμετείχε στο μιούζικαλ «Hairspray» στο πλευρό του Μάρκου Σεφερλή και της Ντορέττας Παπαδημητρίου στο θέατρο Ακροπόλ.