Ο Αντώνης Σρόιτερ ξεκαθαρίζει γιατί ποτέ δεν καβάλησε το καλάμι της δημοσιότητας

Αντώνης Σρόιτερ

"Δεν είμαι αυτός που θα με δεις στο πρώτο τραπέζι ή στο πρώτο μαγαζί και στο κομμάτι που επιβάλλει την προβολή. Σε κάθε πάρτι, ο μαϊντανός και πάει λέγοντας"

Ο Αντώνης Σρόιτερ βρέθηκε στα «Μεσάνυχτα» της Δευτέρας προκειμένου να συναντήσει την Ελεονώρα Μελέτη. Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο κομμάτι της διαχείρισης της δημοσιότητας.

«Μου ήρθε κατ΄αρχάς σε μένα λίγο μεγάλος όλο αυτό. Μου ήρθε στα 35 οπότε ήταν λίγο μεγάλη η ηλικία για να καβαλήσεις το καλάμι. Το καλάμι το καβαλάς λίγο μικρότερος και καταλαβαίνω απόλυτα αυτούς που είναι στα 19, 20 και μπαίνουν σε ένα χώρο με δημοσιότητα, προβολή και καβαλάνε το καλάμι. Δεν μπορείς να το διαχειριστείς εύκολα» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Σρόιτερ.

«Όταν αυτό σου έρθει μεγάλος, μπορείς να το διαχειριστείς πιο εύκολα. Από την άλλη, δεν είναι και πολλά πράγματα από το κομμάτι της δημοσιότητας στον χαρακτήρα μου για να τα εκμεταλλευτώ πολύ και να μου αρέσουν. Δεν είμαι αυτός που θα με δεις στο πρώτο τραπέζι ή στο πρώτο μαγαζί και στο κομμάτι που επιβάλλει την προβολή. Σε κάθε πάρτι, ο μαϊντανός και πάει λέγοντας» συμπλήρωσε με ειλικρίνεια ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha.

Παράλληλα, ο Αντώνης Σρόιτερ παραδέχθηκε πως χάρηκε το κομμάτι της καραντίνας όσο μπόρεσε να το βιώσει παράλληλα με την εργασία αλλά δεν θα ήθελε αυτό να διαρκέσει περισσότερο.