Ο Αντώνης Σρόιτερ για την πανδημία του κορονοϊού – «Ζούμε μια ταινία επιστημονικής φαντασίας»

Αντώνης Σρόιτερ

"Όλο αυτό διπλασίασε ή τριπλασίασε τη δουλειά μας..."

Στο πλατό της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκε καλεσμένος, τα «Μεσάνυχτα» της Δευτέρας, ο Αντώνης Σρόιτερ. Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha μίλησε, μέσα σε όλα, για την πρωτοφανή περίοδο της καραντίνας και των περιοριστικών μέτρων λόγω της πανδημίας που βίωσε και ο ίδιος.

Πιο συγκεκριμένα, σε μια από τις επιλεκτικές τηλεοπτικές του εμφανίσεις, ο Αντώνης Σρόιτερ σημείωσε χαρακτηριστικά πως «όλο αυτό διπλασίασε ή τριπλασίασε τη δουλειά μας, αλλά όταν έχεις τόσο σημαντικά θέματα και μια πανδημία που εύχομαι να μην ξαναντιμετωπίσουμε στη διάρκεια της ζωής μας, πραγματικά καταλαβαίνεις ότι ο ρόλος του δημοσιογράφου είναι να είναι εκεί. Να είναι εκεί, να το ζήσει, να προσπαθήσει να περάσει όσο το δυνατόν καλύτερα την ενημέρωση στον κόσμο και να ελπίζουμε όπως όλοι για κάτι καλύτερο»

«Σίγουρα, όμως, αυτές τις πρωτόγνωρες σκηνές για όλους μας, αν έλεγα πριν από ένα χρόνο ότι θα μας κλείσουν σπίτι, θα είναι η αστυνομία να κυνηγάει όποιον κυκλοφορεί στους δρόμους, θα κλείσουν οι εκκλησίες, δεν θα υπάρχει τίποτα στο κομμάτι της διασκέδασης και θα στέλνουμε μήνυμα, θα μου έλεγες ότι αυτό είναι ταινία! Αυτή την ταινία την ζούμε, λοιπόν, ας ελπίσουμε ότι αυτή η ταινία θα έχει καλό τέλος» συμπλήρωσε με ειλικρίνεια ο άνκορμαν του Alpha.

Μια ξεχωριστή συνάντηση στα «Μεσάνυχτα» από τον Αντώνη Σρόιτερ.