Ο Αντώνης Λουδάρος μάς ξεναγεί στο άκρως Χριστουγιεννιάτικο σπίτι του

Αντώνης Λουδάρος

"Θέλω τα σπίτια να έχουν να πουν μια ιστορία"

Στην κάμερα του Happy Day και τη δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη άνοιξε την πόρτα του σπιτιού του ο Αντώνης Λουδάρος ξεναγώντας τους τηλεθεατές στις αγαπημένες του γωνιές. Λόγω και των ημερών, μάλιστα, το σπίτι χαρακτηρίζει μια όμορφη και εξαιρετικά Χριστουγεννιάτικη διάθεση!

«Το πρώτο Χριστουγεννιάτικο τραγούδι το ακούω στις… 15 Αυγούστου» ανέφερε χαρακτηριστικά ο δημοφιλής ηθοποιός που αυτή τη χρονιά σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Η Παριζιάνα» στο θέατρο Broadway.

«Μου αρέσουν πάρα πολύ τα Χριστούγεννα και μου αρέσει πολύ η διακόσμηση στο σπίτι. Όλα τα στολίδια του δέντρου μου έχουν έρθει από την Βιέννη, την Disneyland, το Παρίσι και την Αμερική. Είναι το δέντρο των αναμνήσεων» σημείωσε, επίσης, ο Αντώνης Λουδάρος.

«Θέλω τα σπίτια να έχουν να πουν μια ιστορία» δήλωσε στην κάμερα του Alpha ο Αντώνης Λουδάρος, προσθέτοντας: «Έχω πάντα γλυκά στο σπίτι! Είμαι ο γλυκατζής, μπορώ να τρώω μόνο γλυκά».

«Μικρός και βέβαια πίστευα ότι υπάρχει Άγιος Βασίλης. μετά κατάλαβα ότι αυτό το σύμβολο ίσως να μην υπάρχει αλλά τώρα πια μπορώ να πω πως υπάρχει» κατέληξε ο Αντώνης Λουδάρος στην ξενάγηση του.

Πως σας φαίνεται αλήθεια το στολισμένο σπίτι του ηθοποιού;