Ο Αντώνης Κανάκης αιφνιδιάζει για τον κορονοϊό – «Εμείς οι μεγάλοι και τρανοί»

Αντώνης Κανάκης

Μια ιδιαίτερη κίνηση από τον παρουσιαστή του "Ράδιο Αρβύλα"!

Μέσα από ένα ξεχωριστής ουσίας και σημασίας απόσπασμα επιλέγει ο Αντώνης Κανάκης να πει όσα θέλει, σκέφτεται και αισθάνεται για την πρωτοφανή περίοδο που ζούμε εγκλωβισμένοι στον κορονοϊό.

Ο παρουσιαστής του Ράδιο Αρβύλα, ο οποίος μέσω του διαδικτύου το τελευταίο διάστημα κρατά καθημερινή συντροφιά στο κοινό ετοιμάζοντας πολύωρες ζωντανές εκπομπές, εκφράζεται με θάρρος και αλήθεια για την πανδημία που αφήνει σε ολόκληρο τον πλανήτη τα σημάδια της. Συμπεριλαμβανομένης, ασφαλώς, της χώρας μας.

«Είμαστε κυρίαρχοι, είμαστε μεγάλοι, μεγάλοι και τρανοί. Με μεγάλες πόλεις και μεγάλα κτίρια που αγγίζουν τον ουρανό. Με μεγάλα αυτοκίνητα, τρένα, πλοία, αεροπλάνα διαστημόπλοια που πάνε στο φεγγάρι και στον Άρη. Με μεγάλα έργα που ενώνουν τις θάλασσες και τα βουνά. Με μεγάλο στρατό, μεγάλα όπλα, κανόνια, αεροπλανοφόρα, βομβαρδιστικά. Με μεγάλες βόμβες βιολογικές, χημικές, ατομικές, πυρηνικές που κάνουν τη γη και τα παιδιά να τρέμουν. Με μεγάλο φόβο, θυμό και μίσος. Με μεγάλες περιουσίες, ιδιοκτησίες, φιλοδοξίες» αναφέρεται χαρακτηριστικά με τη φωνή του παρουσιαστή.

«Με μεγάλη όρεξη για κρέας, γούνες, καλλυντικά. Με μεγάλη και προηγμένη τεχνολογία, μεγάλες κεραίες, μεγάλα μηχανήματα και μεγάλα απορρίμματα. Πολλά απορρίμματα. Παντού απορρίμματα» συμπληρώνει χαρακτηριστικά ο Αντώνης Κανάκης στο απόσπασμα που επέλεξε να δημοσιεύσει στην επίσημη σελίδα του Ράδιο Αρβύλα στο Youtube.

Και ο παρουσιαστής συνεχίζει, λέγοντας: «Είμαστε παντού, είμαστε κυρίαρχοι, σημαντικοί, ελεύθεροι, κάνουμε ότι θέλουμε. Είμαστε πολύ μεγάλοι και αυτός, ο τόσος μικρός, ο πολύ πολύ πολύ μικρός, σταμάτησε τις μεγάλες πόλεις μας. Τα μεγάλα μας κτίρια, τα μεγάλα πλοία και τα μεγάλα αεροπλάνα μας. Μας έκλεισε φοβισμένους στα σπίτια μας. Αυτός ο τόσο πολύ μικρός σταμάτησε εμάς, τους τόσο πολύ μεγάλους. Τους κυρίαρχους, τους σημαντικούς».

Μια ιδιαίτερη πρωτοβουλία εν μέσω καραντίνας δια χειρός Αντώνη Κανάκη…