Ο Αντίνοος Αλμπάνης είναι ξεκάθαρος για την περιπέτεια υγείας του

Αντίνοος Αλμπάνης

"Με βοήθησε πάρα πολύ το κείμενο... να αντιμετωπίσω αλλιώς την κατάσταση και να πω ότι δεν θα μείνω στο σπίτι και θα κάνω το ακριβώς αντίθετο. Θα βγω έξω, θα δουλέψω, θα κάνω ότι έκανα".

Ο Αντίνοος Αλμπάνης άνοιξε την πόρτα του πλατό της εκπομπής Καλό Μεσημεράκι την Τετάρτη και ο Νίκος Μουτσινάς τον υποδέχτηκε θερμά. Οι δυο τους συζήτησαν για πολλά, όπως και για την πρόσφατη περιπέτεια υγείας του ηθοποιού, μια δύσκολη περίοδο της ζωής του που όμως επέλεξε να συνεχίζει να εργάζεται κανονικά.

«Δεν θέλω να μπερδεύω καθόλου το κομμάτι της δουλειάς με το κομμάτι της ζωής μου. Αν αρχίσω να πιστεύω πως κάπως κούμπωσαν αυτά, θα αρχίσω να τρελαίνομαι.

Η αλήθεια είναι ότι μέσα από τη δική μου περιπέτεια, θα ήταν πάρα πολύ εύκολο να μπω σε μια διαδικασία απομόνωσης και εγκλεισμού. Να πω ότι κλείνω τα παράθυρα, τις πόρτες και μένω στο σπίτι να το ζω μόνος μου όλο αυτό το πράγμα. Με βοήθησε πάρα πολύ το κείμενο σε αυτό το κομμάτι να αντιμετωπίσω αλλιώς την κατάσταση και να πω ότι δεν θα μείνω στο σπίτι και θα κάνω το ακριβώς αντίθετο. Θα βγω έξω, θα δουλέψω, θα κάνω ότι έκανα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αντίνοος Αλμπάνης.

Ο Αντίνοος Αλμπάνης, μετά από μια πολύ ενδιαφέρουσα κουβέντα με τον Νίκο Μουτσινά, πήρε μέρος σε ένα ξεκαρδιστικό παιχνίδι της εκπομπής.