Ο Ανδρέας Γεωργίου στο «Μαζί σου» – «Το θέμα είναι να επιστρέψουμε στην κανονικότητα»

Ανδρέας Γεωργίου

Όσα είπε ο ηθοποιός στην Τατιάνα Στεφανίδου...

Στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου εμφανίστηκε μέσω skype, το μεσημέρι της Κυριακής, ο Ανδρέας Γεωργίου. Ο αγαπημένος ηθοποιός και σεναριογράφος μίλησε στο «Μαζί σου» για την αναγκαστική παύση του σίριαλ «8 Λέξεων», καθώς ολοκληρώνεται το στοκ επεισοδίων του ΣΚΑΪ αλλά και για όσα βιώνει μένοντας σπίτι λόγω κορονοϊού.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Γεωργίου σημείωσε πως «φοβήθηκα για λίγο. Φοβήθηκα για μισή μέρα και μετά βρήκα τον τρόπο να πάω κόντρα. Είναι κάποιες στιγμές που σκέφτεσαι, «Παναγία μου θα κάτσω στο σπίτι και πνίγομαι». Όμως, η φύση των ανθρώπων έτσι είναι. Όταν δουλεύουμε πολύ λέμε να είχαμε δυο μέρες να καθόμασταν σπίτι να ξεκουραστούμε αλλά τώρα, επειδή ουσιαστικά μας το επέβαλλαν, θέλουμε να βγούμε έξω».

«Αν μας δινόταν ο χρόνος για ακόμα 3 – 4 μέρες θα είχαμε επεισόδια για άλλες δυο βδομάδες, όμως, δυστυχώς έπρεπε να διακόψουμε τα γυρίσματα» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Γεωργίου για το καθημερινό σίριαλ «8 Λέξεις» προσθέτοντας πως «έτσι, ολοκληρώνουμε την προβολή προς το παρόν την Πέμπτη με το τελευταίο επεισόδιο. Θέλω να πιστεύω πως όλο αυτό που ζούμε είναι προσωρινό και σύντομα θα γυρίσουμε πίσω στις ζωές μας. Σίγουρα αυτό το διάστημα είναι ένα μικρό διάλειμμα από την καθημερινότητα για όλους μας και έχουμε τον χρόνο να σκεφτούμε. Το θέμα είναι να επιστρέψουμε στην κανονικότητα και για να συμβεί αυτό πρέπει να συνεργαστούμε όλοι μαζί».

Τέλος, ο Ανδρέας Γεωργίου εκμυστηρεύτηκε μικρά tips τα οποία και ο ίδιος χρησιμοποιεί για να νιώθει ήρεμος το διάστημα που βρίσκεται εκτός δουλειάς.