Ο Αλέξανδρος Καλπακίδης, ο Παναγιώτης από τις «Άγριες Μέλισσες» αποκαλύπτεται…

Αλέξανδρος Καλπακίδης

"Είμαι 50 χρονών και κατάφερα να παντρευτώ τον περασμένο Ιούνιο"

Στην κάμερα του Happy Day και τον δημοσιογράφο Μιχάλη Πλεμμένο μίλησε ο Αλέξανδρος Καλπακίδης με αφορμή τη συμμετοχή στις επιτυχημένες «Άγριες Μέλισσες» του ΑΝΤ1. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια, το αγαπημένο σίριαλ ενώ αποκάλυψε πως παντρεύτηκε τον περασμένο Ιούνιο!

«Γεννήθηκα στη Γερμανία, μεγάλωσα στην Ελλάδα, ξαναπήγα στη Γερμανία» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Αλέξανδρος Καλπακίδης προσθέτοντας πως τον μεγάλωσε η γιαγιά του ενώ τον αδελφό του οι γονείς του. «Στα 25 μου άρχισα να ψυχανεμίζομαι τι σημαίνει για ένα παιδί να μη μεγαλώνει με τους γονείς αλλά με την γιαγιά και τον παππού. Βγαίνουν διάφορα μετά όταν μεγαλώνεις».

«Αν όμως έχεις την ωριμότητα να τα βρεις, να τα λύσεις, να τα κωδικοποιήσεις και να τα αποκωδικοποιήσεις μετά είναι όλα μέλι γάλα» πρόσθεσε ο ηθοποιός.

Όσον αφορά στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες», ο Αλέξανδρος Καλπακίδης δήλωσε πως «διεκδικούμε με τον ξάδελφο μου την ίδια γυναίκα αλλά δεν βλέπω να γίνεται τίποτα. Ούτε με τον έναν ούτε με τον άλλον. Έξω στο δρόμο με πλησιάζουν κάποιοι, με φωνάζουν Παναγιώτη και δεχόμαστε πολλά μηνύματα αγάπης. Τα περισσότερα κοπλιμέντα είναι για τη σχέση που έχω με τον Προκόπη».

«Είμαι 50 χρονών και κατάφερα να παντρευτώ τον περασμένο Ιούνιο» πρόσθεσε, επίσης, με χαμόγελο ο Αλέξανδρος Καλπακίδης. «Με τη γυναίκα μου είμαστε μαζί πολλά χρόνια. Κλείνουμε περίπου 10 χρόνια. παντρευτήκαμε γιατί θέλαμε να το κάνουμε στην Καβάλα από όπου και κατάγομαι».

Παράλληλα, ο Αλέξανδρος Καλπακίδης πρωταγωνιστεί στην παράσταση «12 Ένορκοι» στο θέατρο Αλκμήνη που θα ταξιδέψει στα μέσα Μαϊου και στις Βρυξέλλες για δύο παραστάσεις.