Ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος προβληματισμένος στο «Καλό μεσημεράκι» – «Ο Θεός να δώσει»

Αλέξανδρος Αντωνόπουλος

"Γύρισα όλη την Αθήνα και το 6, στην μετακίνηση, το είχα κάνει αγαπημένο"!

Στο «Καλό μεσημεράκι» της Τετάρτης εμφανίστηκε μέσω skype o Αλέξανδρος Αντωνόπουλος προκειμένου να συνομιλήσει με τον Νίκο Μουτσινά. Ο αγαπημένος ηθοποιός αναφέρθηκε στην πρωτόγνωρη περίοδο της καραντίνας, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, καθώς και στην επόμενη μέρα για τον χώρο της Τέχνης.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα σε όλα, ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως » έχω νευρασθένεια, δεν μπορώ να μείνω μέσα με τίποτα, αλλά αφού υποχρεώθηκα, έμεινα. Δύο με δυόμιση ώρες κάθε μέρα περπατούσα ανελλιπώς! Γύρισα όλη την Αθήνα και το 6, στην μετακίνηση, το είχα κάνει αγαπημένο»!

Παράλληλα, ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος παραδέχθηκε πως στην περίοδο της καραντίνας έγινε λάτρης των ξένων σειρών μέσα από την δημοφιλή πλατφόρμα του Netflix.

«Ελπίζω πως γύρω στα Χριστούγεννα θα ξεκαθαρίσει το τοπίο για τα θέατρα! Ελπίζω… Εύχομαι βέβαια να γίνει αυτό και πιο νωρίς αλλά το χειμερινό θέατρο δεν είναι σαν το καλοκαιρινό. Αν και το καλοκαιρινό και αυτό είναι δύσκολο. Μόνο ίσως στην Επίδαυρο και στο Ηρώδειο θα μπορούσαμε να καθόμαστε αραιά αραιά, με μάσκα, χωρίς να ξέρω πως θα είναι αυτό» συμπλήρωσε με ειλικρίνεια ο αγαπημένος ηθοποιός. «Ο Θεός να δώσει, Νίκο μου, γιατί δεν μας βλέπω καλά. Το δικό μας επάγγελμα είναι πάρα πολύ στον αέρα, κυριολεκτικά, όχι μόνο για εμάς που φαινόμαστε αλλά και για πόσους που είναι πίσω».

Ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος σε μια επιλεκτική τηλεοπτική εμφάνιση στο «Καλό Μεσημεράκι»…