Νίκος Μουτσινάς: Τι θα γίνει με το «Καλό μεσημεράκι»;

Νίκος Μουτσινάς

Θρίλερ με την επιστροφή της καθημερινής εκπομπής στον ΣΚΑΪ...

Ένα θρίλερ γύρω από το πότε, πως και αν επιστρέψει ο Νίκος Μουτσινάς με το «Καλό μεσημεράκι» επικρατεί αυτές τις μέρες στον ΣΚΑΪ. Όπως είναι ήδη γνωστό, άλλωστε, η καθημερινή εκπομπή έχει κάνει αναγκαστική παύση λόγω της έξαρσης του κορονοϊού στη χώρα μας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ από τη Νάνσυ Νικολαϊδου στο «Μεσημέρι Yes», η εκπομπή του αγαπημένου ηθοποιού και παρουσιαστή «υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να μη βγει στον αέρα ή να βγει μετά το Πάσχα στην καλύτερη περίπτωση. Αυτό συμβαίνει για τον εξής λόγο. Πρώτον, υπάρχει πάρα πολύ μεγάλο πρόβλημα με το περιεχόμενο της εκπομπής. , το οποίο είναι καθαρά ψυχαγωγικό».

«Είναι μια εκπομπή που άγεται και φέρεται σύμφωνα με ότι συμβαίνει στον ψυχαγωγικό κόσμο της τηλεόρασης. Οπότε το πρόβλημα του περιεχομένου είναι μεγάλο. Το πρόβλημα των καλεσμένων, επίσης, είναι τεράστιο γιατί υπήρχε και καλεσμένος στην εκπομπή. Το κοινό λείπει από το πλατό όπως από όλα τα πλατό της ελληνικής τηλεόρασης» πρόσθεσε η δημοσιογράφος του OPEN.

«Ουσιαστικά υπάρχει μια αποδόμηση της εκπομπής σε πάρα πολλά επίπεδα και το θέμα είναι να βγαίνει στον αέρα σωστά έτσι ώστε να μπορεί να κάνει σωστά τη δουλειά της όντας στο πρόγραμμα του καναλιού» συμπλήρωσε χαρακτηριστικά η Νάνσυ Νικολαϊδου.

Αναμένουμε να δούμε πως θα επιστρέψει ξανά το «Καλό μεσημεράκι»…