Νίκος Μουτσινάς: «Η Αντελίνα Βαρθακούρη έκλεισε στον Alpha»

Νίκος Μουτσινάς

"Δηλαδή, θα φύγει η Ελένη Μενεγάκη και θα έρθει η Αντελίνα Βαρθακούρη; Εδώ πέρα πια μιλάμε για σκάνδαλο"!

Η Αντελίνα Βαρθακούρη έρχεται στον Alpha και η Ελένη Μενεγάκη φεύγει από τον Alpha; Φαίνεται πως μετά το Globetrotters, η Αντελίνα βάζει πλώρη για παρουσίαση ψυχαγωγικής εκπομπής.

Αρχικά, το μεσημέρι της Δευτέρας, στην εκπομπή Μεσημέρι #Yes, η Νάνσυ Νικολαΐδου είχε αναφέρει τα εξής: «Ο Alpha είναι σε επαφές με την Green Pixel γιατί αναζητά καινούργια project. Δεν ξέρω αν έχει υπογράψει τώρα για κάτι που θα μας έρθει τον Μάρτιο, που δεν αποκλείεται, ή κάτι για του χρόνου, δηλαδή την επόμενη σεζόν. Η Αντελίνα ήταν ένα πρόσωπο που ήθελε να κάνει τηλεόραση. Το έψαχνε. Δεν πήγε τυχαία στο τηλεπαιχνίδι του Star, ούτε πήγε τυχαία στην εκπομπή της Μενεγάκη για συνέντευξη».

Το απόγευμα της Τρίτης, ήρθε η επιβεβαίωση από τον Νίκο Μουτσινά, στην εκπομπή του. Ο παρουσιαστής, είπε λίγο μετά την έναρξη:

«Τώρα θα σε σοκάρω. Να το σκάσω; Το σκάω στον ΣΚΑΪ. Η Αντελίνα Βαρθακούρη έκλεισε στον Alpha. Το κορίτσι υπέγραψε. Γιατί πήγε στον Alpha δεν έχω ιδέα, αν και κάτι μου έρχεται στο μυαλό, κάτι υποψιάζομαι και κάπως μας τρομοκρατεί να πεις…

Δηλαδή, θα φύγει η Ελένη Μενεγάκη και θα έρθει η Αντελίνα Βαρθακούρη; Εδώ πέρα πια μιλάμε για σκάνδαλο»!