My Style Rocks: Όσα δεν έδειξαν οι κάμερες στο πρώτο λαμπερό Gala

My Style Rocks

Η κάμερα του "Μαζί σου, Σαββατοκύριακο" ήταν εκεί!

Όλα όσα δεν είδαμε στο πρώτο Gala του «Μy Style Rocks» φρόντισε να μας παρουσιάσει το «Μαζί σου, Σαββατοκύριακο». Οι διαγωνιζόμενες του ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ μετέφεραν στις οθόνες μας τη δεκαετία του 1920, την εποχή της τζαζ, της τέχνης και της υπερβολής εμπνευσμένες από το μυθιστόρημα «The Great Gatsby».

Η Κατερίνα Στικούδη υποδέχθηκε τον Νίκο Μουτσινά, ο οποίος κάθισε στην καρέκλα του προσκεκλημένου κριτή, στο πρώτο λαμπερό Gala του «My Style Rocks»

Η Έλενα Χριστοπούλου, ο Στέλιος Κουδουνάρης και ο Λάκης Γαβαλάς φόρεσαν τα «καλά» τους με διάθεση να βαθμολογήσουν ορθά τις εμφανίσεις των διαγωνιζομένων.

Στην κάμερα της εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδου, το μεσημέρι του Σαββάτου, τόσο η παρουσιάστρια Κατερίνα Στικούδη όσο και η κριτική επιτροπή μίλησαν για την εμπειρία τους στην πρώτη αυτή εβδομάδα προβολής του «My Style Rocks».

Ο καλεσμένος, Νίκος Μουτσινάς δε δίστασε μάλιστα να… προδώσει τις τρεις πιο καλοντυμένες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης! Ποιες είναι όμως αυτές;

«Η Κατερίνα Καραβάτου, η Βίκυ Καγιά και η Ζέτα Μακρυπούλια» σημείωσε με χαμόγελο ο Νίκος Μουτσινάς στο «Μαζί σου, Σαββατοκύριακο».