«Μου είπε η Αλίκη Βουγιουκλάκη ότι “θα πω ότι είσαι μεγάλη κότα και δεν θέλω να με ξαναπάρεις τηλέφωνο»»

Αλίκη Βουγιουκλάκη

«Κι έρχεται και με βλέπει στο καμαρίνι να κλαίω. Και μου λέει “μικρή, τι έγινε; Τι συμβαίνει;”».

Για την Αλίκη Βουγιουκλάκη μίλησε η Ρούλα Κορομηλά στο “Ενώπιος Ενωπίω”. Η γνωστή παρουσιάστρια, μάλιστα, αποκάλυψε κι ένα περιστατικό που είχε συμβεί στο Ciao Ant1.

«Η Αλίκη με είχε αντικαταστήσει στον Πρωινό Καφέ. Είχα αρρωστήσει τότε και την πήρε ο Μίνωας Κυριακού και ήρθε και με αντικατέστησε, έκανε Πρωινό Καφέ. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν το πιο λαμπερό πρόσωπο της Ελλάδας, αμφισβητείται, δεν αμφισβητείται, είναι η αλήθεια. Ήταν ο απλός άνθρωπος για όλους εμάς, δεν ήταν η γυναίκα που έπρεπε να προσπαθείς και να καταβάλεις τεράστιες προσπάθειες για να τη βρεις στο τηλέφωνο και να επικοινωνήσεις μαζί της. Ήταν ένα πρόσωπο πολύ γλυκό και πολύ προστατευτικό ως προς εμένα και δεν το έπαιζε σταρ.

Σε αυτή την εκπομπή, στο Ciao, είχα τρομερά προβλήματα. Είχα έναν πόλεμο των εφημερίδων τότε που γινόταν χαλασμός κυρίου. Είχα την Αλίκη Βουγιουκλάκη καλεσμένη τα Χριστούγεννα. Κι έρχεται και με βλέπει στο καμαρίνι να κλαίω. Και μου λέει “μικρή, τι έγινε; Τι συμβαίνει;”. Της λέω ότι θέλω να τα παρατήσω, μου λέει “τι εννοείς;”. Της λέω ότι δεν θέλω να ξαναβγώ στην τηλεόραση, θέλω να τα παρατήσω. Και μου λέει “είμαι εδώ, θα βγω σε μια ωρίτσα, θα βαφτώ, θα είμαι μια κουκλάρα και θα βγω. Και θα πω ότι σε αντικαθιστώ. Αλλά θα πω ότι είσαι και μεγάλη κότα και δεν θέλω να με ξαναπάρεις εμένα τηλέφωνο. Εγώ δεν θέλω ανθρώπους που ηττούνται, δεν θέλω ανθρώπους που το βάζουν κάτω”.

Ήταν τρομερό, με σταμάτησε. Βεβαίως είχε μεγάλη επίδραση και με είχε βοηθήσει πάρα πολύ σε πολύ δύσκολες στιγμές η Αλίκη», είπε η Ρούλα Κορομηλά.