«Μιλούσα στη φωτογραφία στο μνήμα και άρχισε να κουνιέται»

Γιάννης Βασιλείου

"Ένας άνδρας πρέπει να κάνει σίγουρα αποτρίχωση. Να έχει ωραίο πόδι, ωραίο σώμα, να μην έχει τρίχες".

Ο Γιάννης Βασιλείου μίλησε στην εκπομπή Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα για τη στενή σχέση που έχει με την εκκλησία και εξομολογήθηκε στον Αρτ για μια… ιδιαίτερη εμπειρία που είχε σε νεκροταφείο.

«Κάποτε πήγαινα για παπάς και έρχομαι τακτικά να προσκυνήσω. Είμαι φαν της εκκλησίας, καλοπροαίρετα το λέω, έρχομαι πολύ τακτικά. Μέχρι τα 13 μου χρόνια πήγαινα σε θεολογική σχολή στην Αμερική, αλλά δεν έγινα. Πήγα να δω μια φίλη μου κάποτε στο νεκροταφείο, νέα κοπέλα 25 χρονών, και ήταν μια φωτογραφία πάνω στο μνήμα και της μιλούσα και η φωτογραφία άρχισε να κουνιέται. Έπαθα πλάκα! Λέω «Μαρία μου μιλάς; Δεν καταλαβαίνω! Παναγία μου έχει γίνει θαύμα»! Πηγαίνω στην εκκλησία κάθε Κυριακή, ξέρω και να ψέλνω», είπε ο Γιάννης Βασιλείου.

Με αφοπλιστική ειλικρίνεια, ο Γιάννης Βασιλείου είπε για τον ανδρικό καλλωπισμό: «Βάφω μόνος μου τα μαλλιά μου στο σπίτι. Κομμωτήριο δεν έχω πάει ποτέ! Κουρεύομαι μόνος μου. Ένας άνδρας πρέπει να κάνει σίγουρα αποτρίχωση. Να έχει ωραίο πόδι, ωραίο σώμα, να μην έχει τρίχες κλπ».