Μιχάλης Ιατρόπουλος: «Το θεωρώ γελοίο και οι υπερβολές συνήθως είναι μεγάλες απάτες»

Μιχάλης Ιατρόπουλος

Ο ηθοποιός δηλώνει, επίσης, έτοιμος για ένα νέο γάμο με την σύντροφο του.

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος στη δημοσιογράφο Κατερίνα Χατζηιωάννου και την κάμερα της εκπομπής «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα». Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε, μέσα σε όλα, για την εικόνα της τηλεόρασης, τον χαρακτηρισμό ως sex symbol αλλά και την αγαπημένη του, Κατερίνα.

«Δεν μπορώ να δω τηλεόραση σήμερα» σημείωσε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός, προσθέτοντας πως «έχω φύγει από αυτό το πράγμα και όχι μόνο εγώ. Από 3 εκατομμύρια που έβλεπαν τηλεόραση, όπως βλέπω στις στατιστικές, έχει μείνει ενάμιση. Χρήματα υπάρχουν πάντα για παραγωγές στην τηλεόραση, όταν θέλει κάποιος να κάνει μια δουλειά την κάνει».

«Δεν είχα ποτέ κασέ για να γνωρίζω εάν σήμερα έχουν πέσει. Πάνω που πρόλαβα και το έκανα, πέσαμε στην κρίση» δήλωσε με χαμόγελο ο Μιχάλης Ιατρόπουλος και συνέχισε: «Τα χρήματα που έβγαλα, ήταν για να ζω αξιοπρεπώς. Δεν έβγαλα τα λεφτά που ακούγονται».

Όταν ρωτήθηκε για τον χαρακτηρισμό sex symbol, που πριν αρκετά χρόνια του είχε αποδοθεί, ο Μιχάλης Ιατρόπουλος τόνισε με χιούμορ: «Με έχουν χαρακτηρίσει όταν ήμουν νεότερος. Βεβαίως αυτό το θεωρώ γελοίο. Και οι υπερβολές, ως συνήθως, είναι μεγάλες απάτες».

Το καλοκαίρι, ο γνωστός ηθοποιός προχώρησε σε μια ιδιαίτερη έκφραση ενθουσιασμό προς την σύντροφο του. «Αυτό που έκανα στην Κατερίνα το έκανα αυθόρμητα γιατί ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου. Μου στάθηκε σε πολύ δύσκολες στιγμές και είμαι ευγνώμων για αυτό. Δεν το έκανα για να φανώ στους άλλους ούτε και μάλιστα δεν το ήξερε ούτε το κορίτσι μου. Το είδε ξαφνικά στον ουρανό».

Τέλος, όσον αφορά το ενδεχόμενο ενός γάμου, ο Μιχάλης Ιατρόπουλος παραδέχθηκε πως «από τη στιγμή που η τωρινή μου γυναίκα τηρεί όλες τις προϋποθέσεις και τα δικά μου κριτήρια, φυσικά και θα προχωρούσα σε έναν επόμενο γάμο».