Μετά το MasterChef ο Κώστας Νταλιάνης μιλά για την Κατερίνα και την Μαρία

MasterChef

"Μάλλον δεν είχε καταλάβει τη δύναμη του λόγου της", λέει ο Κώστας Νταλιάνης.

Ο Κώστας Νταλιάνης, μετά από μια άτυχη βραδιά, αποχώρησε από το MasterChef -αρκετά νωρίς κατά την άποψη πολλών. Το πρωί της Πέμπτης ο παίκτης βρέθηκε Στη φωλιά των Κου Κου και απάντησε στις ερωτήσεις των παρουσιαστών.

Τι λέει ο Κώστας για τα σχόλια της Κατερίνας στο MasterChef; «Το Κατερινάκι είναι ένας πολύ ιδιαίτερο άνθρωπος. Δεν μπορώ να κρατήσω με κάποιον κακία, άσχετα με αυτά που έχω δει. Καταλαβαίνω ότι ήμασταν μέσα σε ένα παιχνίδι, ήμασταν όλοι πιεσμένοι. Δεν είναι ωραίο να σε χαρακτηρίζουν με διάφορα κοσμητικά επίθετα, αλλά εγώ την καταλαβαίνω την Κατερίνα. Στην αρχή είχαμε πολύ καλή σχέση, μετά αποστασιοποιηθήκαμε λίγο, έκανα περισσότερο παρέα με κάποια άλλα παιδιά μέσα στο σπίτι. Μπορώ να πω ότι με στεναχώρησε λίγο να βλέπω κάποια τόσο αρνητικά σχόλια από αυτήν», αναφέρει.

Για την εκρηκτική Μαρία, ο Κώστας Νταλιάνης δηλώνει: «Το Μαράκι είναι μικρό κοριτσάκι ακόμα, της είχα μιλήσει πολλές φορές και της είχα πει να μην εκτίθεται τόσο πολύ. Μάλλον δεν είχε καταλάβει τη δύναμη του λόγου της».