«Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» και του χρόνου;

Γιώργος Λιάγκας

"Δεν το έχω βάλει ποτέ κάτω, θα το βάλω τώρα;"

Ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε στην κάμερα του «Ευτυχείτε» και την δημοσιογράφο Έλενα Πολυκάρπου με αφορμή την απρόσμενη απομάκρυνση της συνεργάτιδας του, Κάλλιας Ελευθερίου από την εκπομπή του στον ΣΚΑΪ. Πως σχολίασε, αλήθεια, ο παρουσιαστής τις νέες προσθήκες στο «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα».

«Ελπίζουμε με τα νέα πρόσωπα, τον Νίκο Γεωργιάδη και την Έλενα Κώνστα, να γίνουμε πολύ γρήγορα ομάδα και να συνεισφέρουν στην εκπομπή» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας. «Είναι μια εκπομπή καθημερινή, η οποία ξεκίνησε και πήγαινε πάρα πολύ καλά. Την αγάπησε ο κόσμος με το καλημέρα και έκανε πολύ υψηλές τηλεθεάσεις. Μετά συνέβησαν κάποια γεγονότα, τα οποία τα ξέρετε, τραυματίστηκε η εκπομπή και προσπαθούμε πια να ορθοποδήσουμε και να βρούμε τις περπατησιές μας. Αυτή είναι η αλήθεια» πρόσθεσε.

«Δεν το έχω βάλει ποτέ κάτω, θα το βάλω τώρα;» αναρωτήθηκε με νόημα ο Γιώργος Λιάγκας. «Έχουν ακουστεί πράγματα για μένα, τέρατα, που δεν ισχύουν. Ότι έχω κλάψει εγώ για την εκπομπή; Δεν έχω κλάψει ποτέ! Είναι δουλειά, να βάζουμε τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση» συμπλήρωσε, ειλικρινώς, ο Γιώργος Λιάγκας.

Υπάρχει όμως το ενδεχόμενο να δούμε και τη νέα χρονιά την καθημερινή εκπομπή του παρουσιαστή; «Είναι πάρα πολύ νωρίς τώρα για να δούμε τι θα κάνουμε του χρόνου. Θα πρέπει να δούμε πως θα σταθεί αυτή η εκπομπή που πια δείγματα δείχνουν πως αρχίζει ξανά να στέκεται και να ανεβαίνει. Αν, λοιπόν, η εκπομπή φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο και για τον ΣΚΑΪ και για εμένα θα συνεχιστεί. Αν δεν φτάσει θα κάτσουμε με τον ΣΚΑΪ να συζητήσουμε τι θα κάνουμε στον δεύτερο χρόνο του συμβολαίου μας» απάντησε ο Γιώργος Λιάγκας.

Ποια είναι η γνώμη του παρουσιαστή, ωστόσο, για την πολυαναμενόμενη επιστροφή του Big Brother στην ελληνική τηλεόραση; «Περιμένω να το δω και γω με ενδιαφέρον. Μακάρι να πάει καλά για να ευνοήσει τον ΣΚΑΪ και να ευνοηθούμε και εμείς που θα έχουμε το προνόμιο να παίζουμε πολύ περισσότερο Big Brother γιατί επειδή είμαστε στο ίδιο κανάλι».