Μένουμε Σπίτι: Ο Μάξιμος Μουμούρης και η Νάντια Γιαννακοπούλου στέλνουν μήνυμα

Μάξιμος Μουμούρης

"Το καλό είναι πως οι γονείς μας ακούνε. Έχουν μπει σε αυτοπεριορισμό εθελοντικά και δεν έχουν αντιδράσεις"

Ο Μάξιμος Μουμούρης μαζί με την σύζυγο του, Νάντια Γιαννακοπούλου εμφανίστηκαν μέσω skype, το πρωί τους Σαββάτου, στο «Έλα Χαμογέλα». Το ερωτευμένο ζευγάρι μίλησε μετράει τη 18η μέρα στο σπίτι και μίλησε στη Σίσσυ Χρηστίδου για όλα όσα βιώνει με την εξάπλωση του κορονοϊού και στη χώρα μας.

«Από πολύ νωρίς μείναμε μέσα και στηρίζουμε στο Μένουμε Σπίτι γιατί είναι ο μόνος τρόπος, το μόνο φάρμακο που πάρχει μέχρι στιγμής για να αντιμετωπίσουμε αυτή την πανδημία. Άρα με το που έκλεισαν τα σχολεία και τα θέατρα, η Βουλή λειτουργεί πάρα πολύ λίγο, κλειστήκαμε στο σπίτι» σημείωσε, μέσα σε όλα, με χαμόγελο η βουλευτής του ΚΙΝΑΛ.

Με τη σειρά του, ο Μάξιμος Μουμούρης πρόσθεσε πως «η τωρινή κρίση, η ιδιαίτερη συνθήκη που ζούμε είναι μια προϋπόθεση για να αλλάξουν πολλά πράγματα στη ζωή μας. Μια πολύ καλή προϋπόθεση και, αν θέλουμε, μπορούμε να αλλάξουμε πάρα πολλά πράγματα»!

Επίσης, ο αγαπημένος ηθοποιός και η σύζυγος του μίλησαν για τους γονείς τους που έχουν κρατήσει την απαραίτητη απόσταση αυτές τις μέρες. «Το καλό είναι πως οι γονείς μας ακούνε. Έχουν μπει σε αυτοπεριορισμό εθελοντικά και δεν έχουν αντιδράσεις. Δεν είναι επαναστάτες» συμπλήρωσε με χιούμορ ο Μάξιμος Μουμούρης.

«Τα παιδιά μας αντιμετωπίζουν ψύχραιμα μέχρι στιγμής την κατάσταση. Γνωρίζουν και τους έχουμε εξηγήσει τι είναι ο κορονοϊός, εννοείτε πως δεν ζούμε σε ένα αποστειρωμένο περιβάλλον» πρόσθεσε, σε άλλο σημείο, η Νάντια Γιαννακοπούλου για τις δυο τους κορούλες.