Μελομακάρονα ή κουραμπιέδες; Η showbiz δίνει την απαντήση

Ντορέττα Παπαδημητρίου

Σχεδόν ομόφωνη η απόφαση...

Λίγες ώρες πριν το 2019 δώσει τη θέση του στο 2020, πλήθος επωνύμων απάντησε σε πρωτότυπα διλήμματα! Η κάμερα του Happy Day πήγε παντού και αγαπημένοι celebrities από την Ντορέττα Παπαδημητρίου ως τη Ραμόνα Βλαντή δεν αρνήθηκαν να προδώσουν τις αδυναμίες τους.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου παραδέχτηκε πως δεν μπορεί, με τίποτα, να αντισταθεί στα γλυκά και στα burgers ενώ η Πηνελόπη Αναστασοπούλου στο φυστικοβούτυρο και τη σοκολάτα!

Με τη σειρά του, ο Λάκης Γαβαλάς εξομολογήθηκε την αδυναμία του στα κοσμήματα ενώ ο σκηνοθέτης των αστυνομικών τηλεοπτικών επιτυχιών, Πάνος Κοκκινόπουλος μάς αιφνιδίασε καθώς… κατορθώνει και αντιστέκεται στα πάντα.

Η νικήτρια του My Style Rocks, Ραμόνα Βλαντή δήλωσε πως τρελαίνεται για τους κουραμπιέδες και, μάλιστα, ήταν η μόνη μαζί με την Αννίτα Ναθαναήλ καθώς η υπόλοιπη showbiz ψήφισε σύσσωμη τα μελομακάρονα.

Τέλος, όταν η Ντορέττα Παπαδημητρίου ρωτήθηκε για την πιο αποτυχημένη της μαγειρική, σημείωσε με χαμόγελο πως «κάτι μελομακάρονα που είχα φτιάξει τα έριχνες στον τοίχο και γύρναγαν πίσω! Πολύ καλά»!

Εσείς, αλήθεια, που δείχνετε την αδυναμία σας τις γιορτινές ημέρες; Κουραμπιές ή μελομακάρονο;