Μεγάλη ανατροπή με τη δεύτερη σεζόν στις Άγριες Μέλισσες

Άγριες Μέλισσες

Τι θα συμβεί με τη δημοφιλή σειρά του ΑΝΤ1;

Οι Άγριες Μέλισσες είναι ένα από τα πιο δημοφιλή προγράμματα της φετινής σεζόν και μία από τις πιο επιτυχημένες ελληνικές σειρές της δεκαετίας. Ο κορονοϊός έχει τις τελευταίες εβδομάδες διακόψει την προβολή και τα γυρίσματα του σίριαλ. Λίγο πριν τις απαγορεύσεις, όμως, ο Χρήστος Βαρθαλίτης από το Happy Day πρόλαβε να συναντήσει έναν από τους πρωταγωνιστές. Ο Γιώργος Σουξές, κατά τη διάρκεια της κουβέντας τους, έκανε και μια σημαντική αποκάλυψη.

Αρχικά, ο Γιώργος Σουξές είπε σχετικά με τον Προύσαλλη και τις συλλήψεις στο Διαφάνι: «Θα συλλάβω κάποιους, αλλά δεν θα τους συλλάβω τώρα, γιατί αν τους συλλάβω τώρα δεν θα πληρώνομαι, θα σταματήσω». Στη συνέχεια αποκάλυψε για τις Άγριες Μέλισσες: «Το μόνο που ξέρω και μπορώ να πω σίγουρα, είναι ότι η επόμενη σεζόν, όσον αφορά στη σειρά, θα είναι 5 χρόνια μετά».

Όσο για το αν ο ενωμοτάρχης ανέβει τα σκαλιά της εκκλησία στις Άγριες Μέλισσες, ο Γιώργος Σουξές ανέφερε χαρακτηριστικά: «Μπορεί να έχω φέρει και καμία από τη Λάρισα εγώ. Όλοι οι υπόλοιποι λένε ότι θα παντρευτώ τη Ρίζω. Εγώ ειλικρινά δεν ξέρω κάτι».