Με βαριά καρδιά πήρε την απόφαση η Μαρία στο GNTM – «Ο ηλίθιος με τη σιχαμένη»

GNTM

«Στην αποχώρηση της Άννας είπα ότι δεν πρόκειται να συγκατοικήσω με την Κάτια στο ίδιο δωμάτιο ποτέ. Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλα λόγια μη λες Μαρία».

Η Ζενεβιέβ πήγε στο σπίτι του GNTM και ειδοποίησε τα κορίτσια πως πρέπει να ετοιμάσουν γρήγορα τις βαλίτσες τους για να φύγουν για το Μιλάνο. Πρώτα, όμως, έπρεπε να ρυθμίσει και κάποιες εκκρεμότητες, όπως πώς θα κοιμηθούν τα πέντε κορίτσια στο ξενοδοχείο.

«Στο Μιλάνο έχουμε για εσάς ένα δίκλινο κι ένα τρίκλινο. Θέλω όση ώρα φτιάχνετε τα πράγματά σας να το σκεφτείτε γιατί πρέπει να μου πείτε να κάνω check in ποιες μπαίνετε που», είπε η Ζενεβιέβ.

«Έχω μία πρόταση, τρεις και δύο», είπε η Μαρία Μιχαλοπούλου στη Ζενεβιέβ, εννοώντας ότι η ίδια θα μείνει στο ίδιο δωμάτιο με την Κάτια Ταραμπάνκο.

«Στην αποχώρηση της Άννας είπα ότι δεν πρόκειται να συγκατοικήσω με την Κάτια στο ίδιο δωμάτιο ποτέ. Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλα λόγια μη λες Μαρία. Δεν υπάρχει περίπτωση να χωριστούν Κέισι, Χαρά και Άννα Μαρία, ποιος έμεινε; Ο ηλίθιος, με τη σιχαμένη, ωραία», είπε η Μαρία Μιχαλοπούλου.

«Η Μαρία με μένα, δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό. Έχω ακουστικά, έχω μουσική, κοιμάμαι νωρίς, δεν ακούω τίποτα το βράδυ και είμαι και εύκολη σαν άνθρωπος όταν συγκατοικώ με ανθρώπους γενικά», είπε η Κάτια Ταραμπάνκο.