«Με το ζόρι με άφησαν να κάνω 4 επεισόδια στο Καφέ της Χαράς»

Καφέ της Χαράς

Δήλωση - έκπληξη από τον ηθοποιό!

«Δεν χάρηκαν και πολύ με τη συμμετοχή μου στο Καφέ της Χαράς» παραδέχθηκε ο δημοφιλής ηθοποιός μιλώντας στον Γιάννη Πουλόπουλο και στην κάμερα της «Φωλιάς των Κου Κου». Μια δήλωση που ομολογουμένως μας ξάφνιασε μιας και σίγουρα οι φανατικοί τηλεθεατές του «Καφέ της Χαράς» θα τον ήθελαν για πολλά περισσότερα επεισόδια.

Ο λόγος για τον Χάρη Γρηγορόπουλο, τον οποίο απολαμβάνουμε στον ρόλο του «Τρελαντώνη». Ο συμπαθής ηθοποιός πρόδωσε πως δεν έχει βαρεθεί ακόμα τη συμμετοχή του στο «Έλα στη θέση μου» μιας και είναι πολύ αγαπημένος ο ρόλος που ερμηνεύει. «Όταν μια σειρά είναι καθημερινή υπάρχει μια αντικειμενική δυσκολία με τα σενάρια. Τι να κάνεις δηλαδή άλλο με αυτό τους ανθρώπους. Αυτό είναι το πρόβλημα» σημείωσε.

«Θα είμαι για 4 επεισόδια στο Καφέ της Χαράς λόγω της ανειλημμένης υποχρέωσης που είχα στον Alpha δεν μπορούσα να κάνω παραπάνω. Θεωρούν ότι είναι ανταγωνιστικά προϊόντα και έχουν δίκιο. Είναι γνωστή η αντιπαλότητα που έχουν τα κανάλια μεταξύ τους» πρόσθεσε με ειλικρίνεια ο συμπαθής ηθοποιός. «Εντάξει, τι να κάνουμε, το δεχόμαστε. Δεν χάρηκαν και πολύ με τη συμμετοχή και με το ζόρι με άφησαν να κάνω τέσσερα επεισόδια. Δεν γινόταν όμως να μην τα κάνω γιατί έπρεπε να γίνει μια σύνδεση μιας και είναι πολύ βασικός και αγαπημένος ήρωας ο Τρελαντώνης»!

Όταν ο δημοσιογράφος του STAR εξέφρασε την απορία γιατί δεν είδαμε τον ηθοποιό εξ αρχής στο ρόλο του «Πουλόπουλου» ώστε να είναι και τηλεοπτικό ζευγάρι με την σύζυγο του, Φωτεινή Ντεμίρη, ο Χάρης Γρηγορόπουλος απάντησε: «Η πρόταση από την αρχή μου έγινε για τον ρόλο του Τρελαντώνη. Δεν ξέρω. Ίσως να βλέπουν ότι δεν ταιριάζουμε. Και με την Τζόυς Ευείδη είχαμε κάνει δοκιμαστικό για να κάνω τον ρόλο που έκανε τελικά ο Στέλιος Μάινας στο «Μεν και Δεν» και με έκοψαν γιατί δεν ταιριάζαμε».

«Άφησα ένα παιδάκι, πριν δεκατρία χρόνια, να παίζει τον Τρελαντώνη και τώρα είδα έναν παππουλέτο» ανέφερε, σε άλλο σημείο, ο Χάρης Γρηγορόπουλος.