«Με είχαν καλέσει το καλοκαίρι από τις Άγριες Μέλισσες αλλά δεν το είδα ποτέ»

Άγριες Μέλισσες

"Για κάποιο λόγο γίνονται όλα"!

Την Αθανασία Κουρκάκη συνάντησε η κάμερα των Κου Κου και η δημοσιογράφος Δήμητρα Καλφούντζου στο μαγαζί παιχνιδιών που διατηρεί εδώ και τέσσερα χρόνια μαζί με την αδελφή της. Η Μαρία από τις «Άγριες Μέλισσες» μίλησε για τη συμμετοχή στο επιτυχημένο σίριαλ αλλά και την πρώτη κρούση που ποτέ δεν είδε!

«Με είχαν καλέσει από τις Άγριες Μέλισσες και το καλοκαίρι που έψαχναν κόσμο, μου είχαν στείλει μήνυμα στο Instagram, αλλά δεν το είδα ποτέ» σημείωσε χαρακτηριστικά η Αθανασία Κουρκάκη, προσθέτοντας με χαμόγελο πως «για κάποιο λόγο γίνονται όλα! Γιατί ήρθε μετά η Μαρίκα όπου έπαιξε ρόλο το ότι τραγουδάω κιόλας μιας και ήθελαν να πω ένα τραγούδι και έγινε»!

Όσον αφορά την πιο μεγάλη της αδυναμία, η νεαρή ηθοποιός πρόδωσε πως «αγαπώ πολύ τη Yoga, με έχει βοηθήσει και προσωπικά και να είμαι γειωμένη. Προσπαθώ αλλά δεν τα καταφέρνω να φεύγω συχνά στη φύση, όσο κι αν το θέλω».

«Ξέρεις πόση δύναμη θα σου δώσει αν αγκαλιάσεις ένα δέντρο και πάρεις 10 αναπνοές πάνω του; Τι δύναμη θα πάρεις από τις ρίζες του;» αναρωτήθηκε με ενθουσιασμό η νεαρή ηθοποιός προς τη δημοσιογράφο του STAR.

Η Αθανασία Κουρκάκη σημείωσε επίσης, πως «τραγουδάω από μικρή, το τραγούδι είναι η ζωή μου όλη και το αγαπώ εξίσου με την υποκριτική».

«Έχω μια μπάντα με μια φίλη μου και κάνουμε μουσικοθεατρικές παραστάσεις» κατέληξε η νεαρή ηθοποιός.