«Με χρησιμοποιούσαν οι σκηνοθέτες για να γδύσουν ευκολότερα τις συμπρωταγωνίστριές μου»

Τηλεθέαση

«Μου είχαν δώσει μια βαλίτσα με χρήματα για να παίξω σε ερωτική ταινία».

Ο Νίκος Ζιάγκος άνοιξε το σπίτι του για την κάμερα της εκπομπής “Έλα χαμογέλα” και υποδέχθηκε τη Μαίρη Αργυριάδου. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για το bullying που είχε δεχτεί από σκηνοθέτες, ενώ αναφέρθηκε και στη πρόταση που του είχαν κάνει για να γυρίσει ερωτική ταινία.

«Αυτή την περίοδο κάνω παιδικό θέατρο. Έρχονται μαμάδες για να φωτογραφηθούν με μένα και βάζουν μπροστά τα πιτσιρίκια τους. Είναι η πρώτη φορά που κάνω πρόταση γάμου στη ζωή μου.

Έχω φάει bullying στη δουλειά μου και από σκηνοθέτες που γούσταραν την πρωταγωνίστρια. Με χρησιμοποιούσαν οι σκηνοθέτες για να γδύσουν ευκολότερα τις συμπρωταγωνίστριές μου. Η πιο δύσκολη συνεργασία μου ήταν με την Όλγα Πολίτου, δεν καταφέραμε να κάνουμε ερωτική σκηνή.

Μου είχαν δώσει μια βαλίτσα με χρήματα για να παίξω σε ερωτική ταινία. Μου άνοιξαν τη βαλίτσα μπροστά μου και είχε μέσα δεσμίδες, πολλά εκατομμύρια. Τους είπα ότι θα το σκεφτώ κι εξαφανίστηκα. Δεν έφυγα στο Hollywood γιατί δεν ήθελα να αφήσω το γιο μου», είπε μεταξύ άλλων ο Νίκος Ζιάγκος.