«Με απαρνήθηκε και με πλήγωσε ο πατέρας μου» – Εξομολόγηση ζωής από την Τζούλια Νόβα

Τζούλια Νόβα

"Προφανώς για να πικράνει την μαμά μου..."

Στο πλατό της Τατιάνας Στεφανίδου βρέθηκε, το μεσημέρι της Κυριακής, η Τζούλια Νόβα. Η εντυπωσιακή παρουσιάστρια μίλησε, μέσα σε όλα, στο «Μαζί σου Σαββατοκύριακο» για την ιστορία της ζωής της, τη σχέση με τον πατέρα της, τα πρώτα χρόνια στην Ελλάδα αλλά και το bullying που βίωσε από την μητέρα ενός συντρόφου της.

«Μέχρι τα 22 μου χρόνια, που το πήρα απόφαση, βασανίστηκα για να το ξεπεράσω. Σίγουρα, ακόμα σήμερα που το σκέφτομαι κάποιες φορές με στενοχωρεί, γιατί μαθαίνω από τη γιαγιά μου κάποια πράγματα για τη ζωή του, που δεν του έχει πάει καλά. Ρόδα είναι και γυρίζει όμως» σημείωσε με ειλικρίνεια η Τζούλια Νόβα για τη σχέση με τον πατέρα της.

«Σε ένα δικαστήριο που είχαν πάει με απαρνήθηκε, προφανώς για να πικράνει την μαμά μου. Εκείνη θύμωσε και του είπε ότι δεν ήθελε τίποτα από εκείνον πια και ότι θα με μεγάλωνε μόνη της… Με έχει θυμηθεί κατά καιρούς, απλά για να πάρει κάτι από εμένα… Όταν έκλεισα τα 18 είπε στην μαμά μου ότι πρέπει να ξεκινήσω να τον βοηθάω οικονομικά, ενώ εκείνος δεν έκανε ποτέ τίποτα για εμένα. Θύμωσα κι εγώ και η μαμά μου» είπε η παρουσιάστρια.

«Έπειτα, για τρία χρόνια δεν μιλούσαμε, δεν τον ήθελα» αποκάλυψε, επίσης, η Τζούλια Νόβα. «Εμφανίστηκε μετά με τον αδερφό μου, το παιδί που έκανε από τον δεύτερο γάμο του. Το γνώρισα όταν πήγα στην Ουκρανία και βρεθήκαμε, αλλά δεν μου έκανε την καλύτερη εντύπωση. Ήθελε κι αυτός να πάρει πράγματα από εμένα. Τον καθοδηγούσαν οι γονείς του πώς να συμπεριφερθεί για να πάρει πράγματα από εμένα».

Ακόμα, η πρώην κοπέλα του «Τροχού της τύχης» δήλωσε πως «τον έστειλαν για διακοπές στην Ελλάδα σ’ εμένα. Μου τον φόρτωσαν και θύμωσα… Πια ο πατέρας μου έμαθα ότι λέει από εδώ και από εκεί πώς δεν με θέλει για κόρη του, επειδή είμαι μεγάλη ψωνάρα και ότι με έχει κάνει πέρα γιατί δεν θέλει να με βλέπει και να μου μιλάει».

Σχετικά, τέλος, με το bullying που βίωσε από την μητέρα ενός συντρόφου της, η Τζούλια Νόβα είπε στην Τατιάνα Στεφανίδου: «Τον κλείδωνε στο σπίτι και δεν τον άφηνε να έρθει να με βρει. Τον έβλεπα αναγκαστικά μόνο στο σχολείο. Του έλεγε ότι δεν μπορείς να είσαι με την συγκεκριμένη κοπέλα γιατί οι γυναίκες από τα μέρη της είναι ελευθέρων ηθών. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο προφανώς».

«Του έλεγε πώς είναι όλες έτσι, άρα είμαι κι εγώ… Αυτός ήταν πολύ καλό παιδί. Δεν έχω να θυμάμαι τίποτα άσχημα. Ο μπαμπάς του με αγαπούσε, αλλά η μαμά του ήταν λίγο περίεργη».