MasterChef: Τραγούδια από τους μπλε, εκνευρισμός από την Κατερίνα και… γαλλικά από τον Ηρακλή

MasterChef

"Τσίρκο εδώ μέσα σήμερα και υπήρχε και λίγο κανιβαλισμός"

Σε μία από τις πιο οργανωμένες κουζίνες, εκείνη του Grand Resort Λαγονήσι κλήθηκαν να δοκιμαστούν οι δυο ομάδες του MasterChef στο επεισόδιο της Τετάρτης. Πιο συγκεκριμένα, οι μπλε και οι κόκκινοι μαγείρεψαν ένα πλήρες μενού για 25 διακεκριμένους Έλληνες μάγειρες και σεφ υπό κανονικές επαγγελματικές συνθήκες.

Στις επαγγελματικές, όμως, συνθήκες δεν θα μπορούσε να απουσιάζει ο πανικός και η ένταση για αρκετούς από τους διαγωνιζόμενους. Βέβαια οι κόντρες, ανάμεσα στην Μαρλέν και τον Ηρακλή αλλά και την Κατερίνα και τον Ηλία, δεν θα μπορούσαν να μην μονοπωλήσουν τα βλέμματα του τηλεοπτικού κοινού.

«Τσίρκο εδώ μέσα σήμερα και το λέω με τις δύο τις πλευρές στην κουζίνα… Υπήρχε και λίγο κανιβαλισμός» σημείωσε χαρακτηριστικά η Κατερίνα στην κάμερα προσθέτοντας πως «η μπλε ομάδα είναι συνήθως αυτή που κανιβαλίζει. Υπάρχουν παιδιά τα οποία το έχουν στο αίμα τους δυστυχώς».

Όταν, δε, ένα κρεμμύδι κάηκε στην κουζίνα που είχε αναλάβει η Μαρλέν, ο Ηρακλής ξεσπάθωσε λέγοντας στην κάμερα: «Δηλαδή το κρεμμύδι να καεί; Μηδέν αισθητική; Εντάξει, είναι τα μάτια επαγωγικά αλλά να σου καεί το κρεμμύδι; Εκεί γύρισε το μάτι μου, δεν ήθελα! Ήθελα να της πω «φύγε, έλα, άστο, γαμ@@@» να το κάνω και αυτό εγώ. Δεν έχω πρόβλημα»!

«Αυτό που έχει με την μαμουνιά… Όχι ρε φίλε, δεν γίνεται! Κάνε το μπουρδ@@@ το ριζότο μπροστά, σωστά όπως γίνεται. Τελείωσε το, αυτό σου είπε ο αρχηγός να κάνεις και άμα δεν θες εκεί είναι η πόρτα… Φύγε από την ομαδική» συμπλήρωσε, επίσης, ο Ηρακλής προς την συμπαίκτρια του.

Η εικόνα μιλάει από μόνη της και έχουμε πολύ… MasterChef δρόμο ακόμα!