MasterChef: Τα γέλια των «κόκκινων» εξόργισαν την Κατερίνα – «Με ενοχλεί η έπαρση»

MasterChef

Τι συνέβη πριν την ανακοίνωση του αποτελέσματος;

Με αφορμή την ανακοίνωση της νικήτριας ομάδας στην πρώτη ομαδική δοκιμασία του MasterChef, τα πνεύματα και οι διαθέσεις ήταν… ιδιαίτερα τσιτωμένα στο επεισόδιο της Πέμπτης. Μάλιστα, η Κατερίνα δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της όταν η κόκκινη ομάδα είχε μια μεγαλύτερης διάρκειας ευχάριστη διάθεση!

«Βλέποντας τους να γελάνε, γελάω και γω! Και εκνευρίζομαι» σημείωσε χαρακτηριστικά η Κατερίνα στην κάμερα του MasterChef προσθέτοντας με ειλικρίνεια πως «εμένα με ενοχλούν αυτοί οι άνθρωποι! Με ενοχλεί η έπαρση πάρα πολύ, με ενοχλεί όλο αυτό το παιδικό, με ενοχλεί όταν κάποιος νομίζει ότι είναι σούπερ ουάου! Με ενοχλεί»!

Πιο συγκεκριμένα, η διαγωνιζόμενη στο ριάλιτι μαγειρικής στο STAR ήταν ιδιαιτέρως εκφραστική προς την αντίπαλη ομάδα όσο εκείνη είχε την πιο χαλαρή διάθεση από τις υπόλοιπες δύο.

«Παιδιά, οι ομάδες χωρίστηκαν ουσιαστικά αναλόγως με τις παρέες που γίνονται. Οι μπλε είναι ένα παρεάκι, οι κόκκινοι ένα άλλο παρεάκι και οι πράσινοι ότι… έτσι, από εδώ και από εκεί» σημείωσε με χαμόγελο στην κάμερα ο Θεοχάρης.

Και είμαστε ακόμα στην αρχή του νέου MasterChef…