MasterChef: Η Μάγδα παραδέχεται πως «στεναχωρήθηκε για την ψήφο του Ηρακλή» γιατί…

Μάγδα Κοπαλίδου

"Είναι ένα παιχνίδι και νομίζω πως θα δούμε και άλλα πολλά πράγματα"

Στο πλατό των Κου Κου βρέθηκε, το πρωί της Τρίτης, η Μάγδα Κοπαλίδου που αποχώρησε από το MasterChef. Η νεαρή μαγείρισσα μίλησε για την εμπειρία στο ριάλιτι μαγειρικής και εξήγησε γιατί την πλήγωσε περισσότερο η αρνητική ψήφος που δέχθηκε από τον πρώην συμπαίκτη της, Ηρακλή.

«Στεναχωρήθηκα με τη Μάρλεν, η οποία ήρθε και μου μίλησε μετά και μου πέρασε γιατί πραγματικά είναι φίλη μου και εύχομαι να πάει πολύ καλά μες στο παιχνίδι. Παρόλο που με ψήφισε» σημείωσε χαρακτηριστικά η πρώην διαγωνιζόμενη του MasterChef, Μάγδα προσθέτοντας πως «και με τον Ηρακλή στεναχωρήθηκα γιατί ήμασταν πολύ κοντά τον πρώτο καιρό. Από τα bootcamp κάναμε παρέα».

«Είναι όμως ένα παιχνίδι και νομίζω πως θα δούμε και άλλα πολλά πράγματα μέσα στο παιχνίδι. Στη δική μου περίπτωση, θεωρώ πως δεν έφταιγα για να πάρω τόσες ψήφους. Έφταιγαν αυτοί που είχαν την ασυλία. Μου πέρασε από το μυαλό, το εξέφρασα και σε κάποια άτομα, ότι ας ψηφιστούν αυτοί που είναι οι επόμενοι που είχαν περισσότερη άποψη στο μενού και στο στήσιμο. Αυτοί ήταν η Μαρία και ο Γιώργος, οι οποίοι όμως έδωσαν την ψυχή τους μέσα στην ομάδα. Προσπάθησαν πάρα πολύ και ότι πρότειναn, πέρασε από το φίλτρο του αρχηγού και του υπαρχηγού» πρόσθεσε η νεαρή παίκτρια.

«Εάν έμενα μέσα στο παιχνίδι, θα έμπαινα μέσα στην κουζίνα στις επόμενες ομαδικές για να πάρω ζεστές και δύσκολες παρασκευές θέλει δεν θέλει ο αρχηγός» συμπλήρωσε η Μάγδα Κοπαλίδου.