Μάνος Παπαγιάννης: «Έτσι πήρα την απόφαση να αποσυρθώ από την υποκριτική»

Μάνος Παπαγιάννης

"Το να είσαι ηθοποιός έχει πάρα πολλές χαρές αλλά έχει και πάρα πολλές λύπες, πάρα πολλές στεναχώριες"

Καλεσμένος της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκε, το βράδυ της Δευτέρας, ο Μάνος Παπαγιάννηςς. Ύστερα από μεγάλο διάστημα τηλεοπτικής απουσίας, ο ηθοποιός ομολόγησε τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να αφήσει πίσω την υποκριτική και να αποσυρθεί.

«Κατάλαβα πολλά πράγματα που αφορούν το χώρο του ηθοποιού στην Ελλάδα. Νιώθω, μπορεί να κάνω λάθος γιατί υπάρχουν εξαιρέσεις και δεν θέλω να απογοητεύσω τα παιδιά που θέλουν να γίνουν ηθοποιοί, αν δεν έχεις οικονομικό background πως δεν πρέπει να κάνεις αυτή τη δουλειά. Θα φτάσεις μέχρι ένα ορισμένο σημείο. Στο σημείο που έφτασα εγώ. Σταμάτησα θιασάρχης, σταμάτησα χαρούμενος, σταμάτησα γεμάτος. Σταμάτησα για να μην ευτελιστώ καλλιτεχνικά. Έφτασα σε ένα σημείο να προσπαθώ να δουλεύω με τους όρους μου και είδα πως δεν είναι δυνατό αυτό».

Επίσης, ο Μάνος Παπαγιάννης συμπλήρωσε με ειλικρίνεια πως «πήρα αυτή την απόφαση, εάν γίνει κάτι ποτέ θα γίνει μόνο με τους δικούς μου όρους. Αλλιώς πάρτε κάποιον άλλον, παιδιά! Το να είσαι ηθοποιός έχει πάρα πολλές χαρές αλλά έχει και πάρα πολλές λύπες, πάρα πολλές στεναχώριες».

«Προσπαθώ να μην ανήκω σε αυτό που λέμε σόουμπιζ και νιώθω ευτυχισμένος. Ένιωθα υπερβολικά δυστυχής, πριν σταματήσω» πρόσθεσε, επίσης, ο ηθοποιός.