Μα, πόσο αγαπιούνται η Άννα Χατζή και η Μαρία Μιχαλοπούλου από το GNTM;

Μαρία Μιχαλοπούλου

"Προσπαθώ να ηρεμήσω, σκέφτομαι ότι είναι ένας άνθρωπος που θα τον υποστώ για λίγο ακόμα καιρό, δυστυχώς".

Αυτά τα δύο κορίτσια του GNTM αγαπιούνται πολύ! Πάρα πολύ! Μέρος της αγάπης αυτής που τρέφουν η μία για την άλλη, η Μαρία Μιχαλοπούλου για την Άννα Χατζή και αντιστρόφως, την εξέφρασαν στην κάμερα της εκπομπής Στη φωλιά των Κου Κου και τον Ισίδωρο Φίκαρη.

Μαρία Μιχαλοπούλου: «Στην τελική δυάδα της αποχώρησης θα έπρεπε να είναι η Άννα και η Κωνσταντίνα. Η Άννα εκνευρίστηκε μαζί μου και άρχισε να μου φωνάζει χωρίς λόγο. Κοπέλα μου, είμαι χωρίς μπλούζα, χωρίς σουτιέν, με ένα μαξιλάρι και πρέπει να ξεφλουδίσω μπανάνα μόνο με το στόμα. Και επέμενε, και έρχεται, και της το λέω, και εκνευρίζεται, και μου φωνάζει. Την Άννα σε διαφημιστικό; Δεν θα την έβλεπα»!

Άννα Χατζή: «Προσπαθώ να ηρεμήσω, σκέφτομαι ότι η Μαρία είναι ένας άνθρωπος που θα τον υποστώ για λίγο ακόμα καιρό, δυστυχώς. Απλά θα της απαντάω με το ίδιο ύφος που μου μιλάει. Την Μαρία δεν θα την έβλεπα σε κανένα διαφημιστικό. Καμιά σόμπα μπορεί, έτσι να φωνάζει κιόλας, το έχει αυτό. Μόλις είδα το διαφημιστικό της είπα Παναγία μου, δεν μου άρεσε καθόλου το πρόσωπό της. Αυτά τα μάτια που τα γουρλώνει λες και θέλει να σκοτώσει την κάμερα».

Είναι αυτό που λέμε ούτε να ακούσω!