“Λύγισε” on camera η Στέλλα Κονιτοπούλου – Η εξομολόγησή της στο Πρωινό

Στέλλα Κονιτοπούλου

«Ο σύζυγός μου και η κόρη μου ήταν οι συμπαραστάτες μου σε αυτό».

Στο Πρωινό και τη Μαίρη Αρώνη έδωσε συνέντευξη η Στέλλα Κονιτοπούλου, η οποία δεν άντεξε και “λύγισε” όταν αναφέρθηκε στην περίοδο που είχε περάσει κατάθλιψη, δηλώνοντας πολύ τυχερή που είχε δίπλα της την κόρη της και τον σύζυγό της.

«Είχα να κάνω βίντεο κλιπ πάνω από 15 χρόνια. Έχω κάνει καριέρα με το επώνυμο της μαμάς μου, ο μπαμπάς μου λέγεται Κλουβάτος. Προσέχω τα πάντα, δεν θα με δεις ποτέ στην πίστα με μίνι, ούτε θα πετάξω το στήθος μου έξω. Θεωρώ ότι μια γυναίκα που τραγουδάει παραδοσιακό τραγούδι πρέπει να σέβεται και την εμφάνισή της.

Με είχαν πάρει μια φορά να κάνω γυμνό εξώφυλλο στο Playboy, την εποχή που είχε κάνει η Γαλάνη και η Στανίση. Νόμιζα ότι μου έκαναν πλάκα. Και προσπαθούσαν να με πείσουν και τους λέω “σας παρακαλώ πολύ, τι είναι αυτά τα πράγματα;”», είπε αρχικά η Στέλλα Κονιτοπούλου.

«Είχα ξεκινήσει από τα 12 να τραγουδάω και μέχρι τα 45 μου πήγαινα φουλ. Όταν έχεις μάθει να χτυπάει συνεχώς το τηλέφωνο και ξαφνικά σταματήσει, θα αρχίσεις να ψάχνεσαι και να λες ότι δεν τους αρέσω πια. Πέρασα δύο χρόνια κατάθλιψη. Επισκέφτηκα ειδικό και θεωρώ ότι έγινα καλύτερος άνθρωπος. Ο σύζυγός μου και η κόρη μου ήταν οι συμπαραστάτες μου σε αυτό.

Κάποια στιγμή είχαν αντιστραφεί οι ρόλοι με την κόρη μου, εκείνη ήταν που μου έδινε συμβουλές κι εγώ την άκουγα. Όταν το παιδί σου, σου μιλάει πρέπει να το ακούς. Έχω νιώσει ότι μεγαλώνοντας είναι πολύ σημαντικό να έχεις οικογένεια και να σε στηρίζει. Γι’ αυτό συγκινήθηκα, γιατί νιώθω πολύ τυχερή», είπε συγκινημένη η Στέλλα Κονιτοπούλου.